Verklein
Vergroot
Pagina terug
1/25
Pagina verder
Gebruikerhandleiding
1

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

  • beste op mijn scherm komt op te staan dataschijf bijna vol beheer uw geschiedenis in mioshare maar ik kan niks meer doen alleen aan en uit zetten kunnen jullie mij helpen aub Gesteld op 4-10-2019 om 09:20

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • hartslag en ritme koppelen niet meer. Batterijen reeds vervangen en opnieuw laten scannen zonder resultaat Gesteld op 4-8-2019 om 15:08

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Beste,
    Reeds enige tijd zet ik mijn MIO cars , 00039-247-288-020, X13-12056 aan, het toestel werkt, maar vanaf ik
    favorieten indruk, zegt hij steeds : ontvang geen GPS signaal, zowel niet in auto op klaarlichte dag als thuis
    met mijn GPS gericht naar het lichte buitenraam.
    Wij vertrekken namelijk op 17 juli tot 27 naar Duitsland op reis.
    Hoe kan dit opgelost worden, mijn begeleidend boekje is onvindbaar.
    Moet ik resetten en ben ik alles kwijt, wat moet ik doen.
    Ik denk dat het toestel nu ongeveer 3/4 jaar oud is.Aangekocht in juli in carrefour Burcht.
    Jan Cools- Van steen Paula
    Kalverstraat, 28
    9150 - Rupelmonde - Belgie
    Tel. 03/7742808 of 0479/420831

    email.: jan.cools10@telenet.be Gesteld op 4-7-2019 om 13:14

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hoe kan ik mijn mij in horizontale stand instellen Gesteld op 25-6-2019 om 12:52

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • als ik mijn mio 305 loskoppel van mijn pc en weer opstart krijg ik niet het dashbord maar het scherm van de verbinding. Hoe los ik dit op? Gesteld op 30-5-2019 om 18:45

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Heb een Cyclo Mio 215 recentelijk aangekocht,kon tot op heden geen verbinding maken met de meegeleverde en gemonteerde sensoren(cadans,ritme/snelheid ea).
    Ik stel me de vraag dat mijn toestel wel geschikt om deze functies te gebruiken!
    Iemand ervaring met dit toestel en mijn “probleem”? Gesteld op 14-3-2019 om 11:48

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Beste, ik heb ook de cyclo mio 215. Ik heb het zelfde probleem. Is het je gelukt om het op te lossen en zo ja, hoe? Groet, jeantine Geantwoord op 11-5-2019 om 12:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Koppelen van cadans' - en snelheidssensor is niet mogelijk op Mio 315
    Alles geprobeerd; batterijen vervangen, gereset naar standaardwaarden, koppelen met bewegende sensoren die op correcte manier zijn bevestigd, profielen verwijderd en weer ingesteld...... Toestel is geupdated mat laatste softwareversie, niets helpt! Geeft steeds bij alle profielen " Verbinding met snelheid sensor verbroken" ! Met steeds hinderlijk uitvallen van het Dashboard.
    Toestel is bij regenweer onbruikbaar; scherm springt steeds op "Stoppen of pauzeren", en reageert niet meer op aanraken, ook met verhoogde schermgevoeligheid! Is bovendien niet waterdicht!
    Bevestiging op stuurhouder ook waardeloos, herstelling van afgebroken bracket is ( veel ) te duur!!! Gesteld op 31-1-2019 om 11:42

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Mio is inderdaad een moeilijk of slecht toestel.....Krijg ook niks gekoppeld op mountainbike, maar wel op racefiets. Stom maar heel vervelend voor de zotte kosten vd bijkomende sensoren.... Geantwoord op 31-1-2019 om 11:50

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • ik wil vandaag mijn mio cyclo aansluiten op de pc, maar dit lukt niet. Hij staat vast op het scherm DATASCHIJF bijna vol. Beheer uw geschiedenis in mio share. Wat kan ik hieraan doen? Gesteld op 17-10-2018 om 12:07

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • halo, een vriend van me heeft een MIO305 en vraagt hoe hij een track of route hoe je het noemen wilt kan overbrengen van zijn computer naar zijn gps, in de handleiding vind je daar nergens iets van terug,
    waarschijnlijk simpel maar je moet het weten
    dank op voorhand Gesteld op 12-9-2018 om 19:20

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Eerst mio agent dan naar mio share en dan via uploaden dan staat hij bij de tracks op mio share apparaat even afkoppelen en dan weer naar mio agent en dan woed hij automatisch op u apparaat gezet wel even bij mio agent instellen dat hij de traks moet uploaden naar toestel
      Geantwoord op 12-9-2018 om 20:51

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo
    Als ik een GPX route wil uploaden in het systeem doe ik dat door het bestand naar de "track" map te slepen. Als ik dan de route wil openen via navigeren- tracks, blijft de Mio 305 hangen met het draaiend cirkeltje. dit blokkeert dan, en geeft "even geduld". Maar verder doet hij dan niets meer... Nog iemand deze ervaring? Of moet ik de track er op een andere manier opzetten?

    Alvast bedankt
    B. Motmans Gesteld op 13-8-2018 om 10:18

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • officieel moet dit dacht ik via tabblad verkennen en dan uploaden, gaat bij mij ook niet vanzelf, moet dit vaak 2x doen voordat de track in mijn lijst te zien is Geantwoord op 14-8-2018 om 17:35

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb gisteren nog eens zitten experimenteren met verschillende programma’s (ridewithGPS, GPSIES en ook de MyRoute-app) en ben tot de conclusie gekomen dat je het aantal punten van de track moet verminderen. Via GPSIES kan dat door de track te downloaden met de optie “middel”. Dan is er geen probleem en zie je de track onmiddellijk zonder dat de MIO vastloopt. Dus mijne inziens speelt het aantal punten/de grootte van het bestand de grootste rol...Geantwoord op 14-8-2018 om 17:41

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Mijn mio 305 loopt steeds vast tijdens het navigeren iemand een verklaring hiervoor? Hij is volledig up to date
    Alvast bedankt Gesteld op 19-7-2018 om 12:42

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Om te trainen op de rollen kan ik de gps uitzetten ? En hoe kan ik mijn snelheidssensor activeren om zo mijn fietssnelheid te zien Gesteld op 6-3-2018 om 16:48

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb een Mio Cyclo 305 HC. Er staat nu een rood kruisje voor de batterij op het display na 2,5 jaar.
    Wat betekend dit, en wat moet ik nu doen?
    M.v.G. Ans Hoeks Gesteld op 27-1-2018 om 15:22

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • mio 305 waarom doet mijn cadence meter het nietbijna als al geprobeerd Gesteld op 9-8-2017 om 13:35

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Alles moet wel perfect gemonteerd worden daarmee bedoel ik dat de sensor in horizontale richting heel juist moet staan.
      Belangrijk is ook dat in je instellingen (profielen )dat je wel.degelijk een profiel hebt aangemaakt
      Geantwoord op 9-8-2017 om 18:25

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Mio_system staat volledig in het rood. Wat moet ik doen?
    Gesteld op 29-7-2017 om 15:01

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Mio 305 geeft melding Dataschijf bijna vol en geeft geen respons meer, hoe en waar maak ik de bestanden leeg ? zodat ik de Mio weer kan gebruiken !! Gesteld op 10-7-2017 om 18:58

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Je kunt de data uit je Mio overzetten naar je PC (Mioshare) Dit bestand kun je downloaden van Klik op deze LINK. Hier kun je Mio helemaal beheren. De data worden opgeslagen op je PC en je Mio is weer "leeg" Kijk ook even in je handleiding.
      Succes, Cor Geantwoord op 11-7-2017 om 15:42

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Dataschijf is bijna vol van mijn mioshare 505. Hoe kan ik mijn geschiedenis bewaren, zodat ik die daarna kan wissen? Gesteld op 5-7-2017 om 17:48

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Beste Herman, ik weet niet of je beschikt over een handleiding van je Mio maar daar staat het precies in wat te doen. Op je PC moet je Mioshare hebben. Je kunt dit downloaden van Klik op deze LINK. Hoe te doen staat ook precies in de handleiding. Het werkt prima.Succes. Lukt het niet dan hoor ik het wel.
      CorGeantwoord op 9-7-2017 om 13:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hoi Cor

      Ik heb Mio share op mijn PC, toch kan ik niet vinden waar ik de gegevens van de Mio op de PC kan zetten. Kun jij aangeven waar ik de handleiding kan vinden die jij aangeeft

      Groet HermanGeantwoord op 6-8-2017 om 18:20

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ook ik heb een probleem om de cadans te koppelen. Hartslag en snelheid lukt wel. Bovenstaand geprobeerd met batterij en rest, maar het lukt nog steeds niet. Heeft iemand nog een oplossing? Alvast bedankt voor de reactie. Groet Kees Gesteld op 1-7-2017 om 15:46

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hoe stel ik de juiste hoogtemeters in op mio cyclo 315 Gesteld op 16-4-2017 om 21:59

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Beste, mijn toestel Mio 305 kan niet meer opgeladen worden, reeds verschillende opladers gebruikt, met hetzelfde resultaat, dus is wel degelijk batterij van het toestel. Kan deze vervangen worden ?

    mvg
    Luca Gesteld op 19-11-2016 om 14:42

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • hetzelfde euvel gehad tijdens mijn vekantie, heel hinderlijk. Ingeleverd bij Coulblue, na 3 weken een nieuw toestel gehad. Wel goede sevice natuurlijk, maar ik zat in de vakantie zonder. Geantwoord op 19-11-2016 om 21:24

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • hoe kan ik zorgen dat de mio mij via de snelste weg van a naar b brengt Gesteld op 4-10-2016 om 17:26

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • MIO 305 HC: als ik tracks wil opzoeken stagneert het apparaat. Ook krijg ik application error te zien...Is er een manier om de software te resetten? Gesteld op 29-8-2016 om 13:33

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hoe kan ik via mijn computer een knooppuntenroute maken en deze als track op mijn mio clio plaatsen
    Tot voor kort kon dat wel? Nu lukt mij dat niet meer? Gesteld op 1-8-2016 om 08:14

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • tja dat is ook voor mij een probleem; voorheen was het zo: knooppunten" en de kaart kwam met een par klicken te voorschijn. Nu lukt het mij ook niet meer. Geantwoord op 1-8-2016 om 08:44

      Waardeer dit antwoord (3)Misbruik melden
    • ik heb een cyclo 300 gekocht in augustus 2013. , dus geen mio 305 hc

      2e vraag : naar mij verteld is kan hierop niet duitsland (west) geplaatst worden.
      Geantwoord op 1-8-2016 om 13:08

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Knooppuntenroute naar MIO315.
      Er zijn meerdere manieren. Dit is een eenvoudige.
      1:Maak een knooppuntenroute op je PC.
      2:download de gpx file (staat ergens op het scherm)
      3:open de site mioshare.com
      4: log in
      5: ga naar Verkennen en kies upload
      6: selecteer de gedownloade gpx file en klik daarna op upload
      7:koppel de mio aan de pc
      De nieuwe track wordt automatisch op de mio geplaatst.

      SuccesGeantwoord op 13-9-2016 om 18:24

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Dataschijf bijna vol beheer uw geschiedenis in mio share.hoe moet ik dat doen? Gesteld op 5-7-2016 om 14:16

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Kan je op je dashboard ook je cadanssnelheid aflezen? Gesteld op 30-6-2016 om 15:38

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hoe kan ik routes die ik in mij mio heb staan weer verweideren Gesteld op 22-5-2016 om 14:05

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ga naar instellingen , klik dan op beheren kies dan in de lijst geschiedenis of tracks of favorieten zo kan je dan je route verwijderen. GRTJS Geantwoord op 22-5-2016 om 17:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • route kan niet worden berekend omdat maximale afstand van 200km is bereikt ???? Gesteld op 24-4-2016 om 05:35

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • dataschijf bijna vol beheer uw geschiedenis in Mioshare Gesteld op 17-4-2016 om 18:42

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hoe krijg ik mijn hartslag inzichtelijk op mijn dashboard van cyclo305hc Gesteld op 14-4-2016 om 16:04

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ga naar instellingen en klik op dasboard , dan in de lijst navigatie dan op hartslag dan krijg je een lijst waarin staat algemeen,hartslag,hoogte,ritme,shimano Di2, training in deze lijst klik je op hartslag dan zou het inorde moeten zijn.

      Grtjs Geantwoord op 14-4-2016 om 17:37

      Waardeer dit antwoord (5)Misbruik melden
  • Hoe plaats ik een route van mijn tracks van pc naar mio 315hc ? Gesteld op 29-3-2016 om 21:32

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • hoe geschiedenis wissen op 305 daar de dataschijf bijna vol is ? Gesteld op 9-3-2016 om 15:47

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hoe komt het dat de mio tijdens het rijden op de rollen niet de juiste tijd en snelheid aangeeft en bij een buitenrit is alles in orde? Gr Gesteld op 7-3-2016 om 16:15

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Bij mij wordt ook enkel de snelheid weergegeven, geen afstand of tijd.
      Sensor zit op mijn achterwiel, en dat draait (losse rollen). Waarom kan er dan niets opgenomen worden? Geantwoord op 16-3-2017 om 20:17

      Waardeer dit antwoord (4)Misbruik melden
    • Net teruggevonden bij Mio faq:

      Binnenshuis training


      Binnenshuis training modus is alleen voor de volgende Cyclo toestellen met ANT+: Cyclo 305/315/505.



      Zorg ervoor dat de snelheids- en cadanssensor/hartslagsensor/powersensor is verbonden met het toestel.
      Creëer een Binnenshuis profiel op uw toestel.
      Vanuit het Hoofdmenu ga naar Instellingen > Profielen > Nieuw profiel maken.
      Wanneer u dit gedaan heeft, tik op
      Het Binnenshuis icoon zal verschijnen in de titelbalk welke betekent dat de Binnenshuis training modus is geactiveerd.

      Let op: Wanneer de Binnenshuis modus is ingeschakeld zal de navigatie functie op het toestel (inclusief Navigeren en Surprise Me) worden uitgeschakeld. Geantwoord op 16-3-2017 om 20:35

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
  • Ik krijg regelmatig de melding op mijn Mio 305HC :Mio Dodge v 4.2 Application Error.
    Hoe kan ik dit oplossen ? Gesteld op 12-1-2016 om 16:27

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Kan tijd en datum niet instellen op mio 305hc.Bij datumnotatie en tijdnotatie krijg ik niets voor in te stellen. Gesteld op 30-12-2015 om 19:24

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • op beheren en dan datum en tijd gewoon op hoe ge de datum wit zien dag/maan/ jaar of andere volgorde op tijd de functie 24 h of 12h en bij 12h nog aanduiden am of pm en de rest gebeurt automatisch Geantwoord op 30-12-2015 om 19:30

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hoe breng ik de gegevens van de fietscomputer over naar de PC Gesteld op 21-12-2015 om 17:49

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik ben van plan een powerbank aan te schaffen voor mijn Mio 315HC. Bij lange tochten heb ik geen genoeg stroom vandaar. Kan dit? en Zo ja heeft iemand er ervaring mee? Gesteld op 29-10-2015 om 08:49

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Vandaag heb ik de proef op de som genomen en 100 km gereden met een powerbank als voeding voor mij Mio HC315. Met opzet heb ik mijn Mio helemaal leeg aan de powerbank gehangen. En het werkt feilloos. De hele dag stroom voldoende.
      Ter info: mijn powerbank is Xtorm Xtreme 9000. Nadat ik thuis was heb ik de Mio helemaal volgeladen met dezelfde powerbank.
      Geantwoord op 30-12-2015 om 19:36

      Waardeer dit antwoord (4)Misbruik melden
  • HEB MIO 305HC GEKOCHT IN APRIL ,WANNEER IK ER EEN ROUTE VAN TRACKS WIL OPZETTEN LOOPT HIJ VAST MELDING ERROR 404.2 OPNIEUW OPSTARTEN ENZ.
    WAT NU???? HEB AL SPIJT DAT IK EEN MIO GEKOCHT HEB NIETS DAN PROBLEMEN, IS BEGONNEN NA EEN UPDATE. Gesteld op 8-10-2015 om 18:13

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Zat met hetzelfde probleem.naar instellingen gaan ,en klikken op productinfo dan klikken op fabrieksinstellingen. mio terug instellen routeopties,profielen enz.
      Cycloagent verwijderen van pc en opnieuw installeren.
      alleen updaten is niet genoegGeantwoord op 25-12-2015 om 21:34

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Heb in april ook een mio 305HC gekocht via Het belang Van Limburg ,werkte prima tot na een update heb net dezelfde problemen als u. Is al twee keer terug gestuurd is niets aan.
      Wanneer error 404.2 verschijnt opnieuw opstarten en naar instellingen gaan, dan productinfo klikken en dan op fabrieksinstellingen . Daarna mio terug instellen profiel ,routeopties enz.
      Cyclo agent van pc verwijderen en opnieuw installeren, zou dan moeten opgelost zijnGeantwoord op 25-12-2015 om 21:49

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Goede avond ik heb een MIO305 HC en ik weet niet hoe ik een adres kan wijzigen of verwijderen...
    Met dank

    Hugo Gesteld op 7-10-2015 om 17:28

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • heb net een nieuwe mio cylclo 305 aangeschaft. Helaas kan ik geen datum en tijd instellen omdat ik geen beschikking heb over de hiervoor aangegeven buttons in de handleiding

    Gesteld op 12-9-2015 om 16:59

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • In hoofdmenu: "instellingen" aanklikken en dan met pijltjestoets verder naar "datum en tijd"
      Daar kan je de datumnotatie instellen

      grts
      Jaak Nyffels Geantwoord op 14-9-2015 om 18:22

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
  • Hoi ik heb de mio cyclo 305,nu wil ik met hartslag meter rijden maar hoe werkt dat?.
    Als ik een borstband aan doe en naar sensor op mio ga gaat hij zoeken ,zonder resultaat
    Maar als ik aan het fietsen ben en kom andere groepen fietsers tegen dan vraagt hij om hartslagmeter te gebruiken. War is hier loos met mijn mio?. Gesteld op 16-8-2015 om 12:52

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • hoe maak ik de fietscomputer leeg en waarom telt hij de ritten niet meer bij? Gesteld op 15-8-2015 om 10:53

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Mijn mio 305 wordt niet meer erkend door de account, waardoor ik niet meer ik mijn gegevens kan synchroniseren Gesteld op 11-8-2015 om 12:41

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Heb ik ook. Gebeld met helpdesk. Deze zij dat de licentie niet (meer) geregistreerd is. ZOu worden opgelost. Later kreeg ik een mail dat de mio moet worden opgestuurd om het probleem op te lossen.
      Anderen die ik ken hadden dat ook. Vooral na een software update. Opsturen van de mio loste niets op. Geantwoord op 29-8-2015 om 13:50

      Waardeer dit antwoord (2)Misbruik melden
  • ik heb de mio 315hc op sensor snelheid gezet maar hij reageerd niet het icoontje sensor brand even als ik dan naar instellingen ga en sensoren neem en op ritme/snelheid klik komt er eerst KOPPELEN op direct daarna Vebroken op .ik weet niet meer wat te doen? hebben jullie een oplossing A U B. Gesteld op 31-7-2015 om 22:38

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ik weet wel dat de plaatsing van de sensor zeer goed gedaan moet worden dus probeer eens terwijl je de trappers doet draaien de sensor beetje bij beetje opschuift maar millimeter per millimeter bedoel.ik dan ook
      Dit gaat het best als je de fiets ergens kan ophangen en dan je sensor zodanig bevestigt met je riempje dat je de sensor kan schuiven en ook zo dicht mogelijk tegen je wielsensor
      Hopelijk lukt het !!
      Mvg Marc
      Geantwoord op 2-8-2015 om 21:02

      Waardeer dit antwoord (3)Misbruik melden
  • Ik heb GPX-bestanden op MIO-share op mijn pc staan en weet niet hoe ik die bestanden op mijn GPS (Mio 305HC) kan krijgen. Help ! Gesteld op 20-7-2015 om 11:00

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • In mioshare rechtsboven icoontje voor download aanklikken. De track opslaan op computer. Miogps aansluiten en de track verslepen naar miodata -tracks. De track staat op uw GPS bij navigeren - tracks
      Jaak nyffels Geantwoord op 20-7-2015 om 14:51

      Waardeer dit antwoord (2)Misbruik melden
  • Direct na het opstart loopt mijn mio vast. Reageert niet op de functieknopen als Dashboard, navigeren etc.
    In de handleiding wordt aangegeven om het toestel te resetten. Waarschijnlijk lees ik er in de gebruiksaanwijzing overheen, maar hoe kan ik het toestel resetten???
    Super bedankt!! Rob Gesteld op 30-6-2015 om 09:11

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Heb beetje hetzelfde probleem, loopt vast op 'navigeren' en voor Mac vind ik nergens reset methode. Laat het je weten als het me lukt…
      grtz,Jo
      Geantwoord op 7-7-2015 om 14:08

      Waardeer dit antwoord (8)Misbruik melden
  • als ik mijn mio 305hc opstart krijg ik steeds de melding 'Dataschijf bijna vol, beheer uw geschiedenis in MioShare. Wat ik ook doe op MIOShare het bericht blijft steeds verschijnen op m'n scherm zonder dat ik een ander scherm kan verkrijgen! Dus kan er niets mee aanvangen met die sleuren!! Gesteld op 27-6-2015 om 19:19

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • In je profiel op de Data-schijf (nog 100 mb) worden allerlei bestanden opgeladen die je gerust kan verwijderen.
      Aansluiten op de PC met Mio Connect, ga naar Data schijf en zoek Profile; je ziet bestanden die later zijn geschreven dan je profiel, weggooien en de Data -schijf is bijna leeg en functioneert als nieuw.Geantwoord op 3-12-2017 om 11:36

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Abonneren

Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Mio 305 HC bij:


U ontvangt een email met instructies om u voor één of beide opties in te schrijven.


Ontvang uw handleiding per email

Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Mio 305 HC in de taal/talen: Nederlands als bijlage per email.

De handleiding is 8,66 mb groot.

 

U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Uw handleiding is per email verstuurd. Controleer uw email

Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info