• Hallo
  Als ik een GPX route wil uploaden in het systeem doe ik dat door het bestand naar de "track" map te slepen. Als ik dan de route wil openen via navigeren- tracks, blijft de Mio 305 hangen met het draaiend cirkeltje. dit blokkeert dan, en geeft "even geduld". Maar verder doet hij dan niets meer... Nog iemand deze ervaring? Of moet ik de track er op een andere manier opzetten?

  Alvast bedankt
  B. Motmans

  Gesteld op 13-8-2018 om 10:18 in forum Mio 305 HC Misbruik melden
  • officieel moet dit dacht ik via tabblad verkennen en dan uploaden, gaat bij mij ook niet vanzelf, moet dit vaak 2x doen voordat de track in mijn lijst te zien is Geantwoord op 14-8-2018 om 17:35

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik heb gisteren nog eens zitten experimenteren met verschillende programma’s (ridewithGPS, GPSIES en ook de MyRoute-app) en ben tot de conclusie gekomen dat je het aantal punten van de track moet verminderen. Via GPSIES kan dat door de track te downloaden met de optie “middel”. Dan is er geen probleem en zie je de track onmiddellijk zonder dat de MIO vastloopt. Dus mijne inziens speelt het aantal punten/de grootte van het bestand de grootste rol... Geantwoord op 14-8-2018 om 17:41

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info