• Direct na het opstart loopt mijn mio vast. Reageert niet op de functieknopen als Dashboard, navigeren etc.
  In de handleiding wordt aangegeven om het toestel te resetten. Waarschijnlijk lees ik er in de gebruiksaanwijzing overheen, maar hoe kan ik het toestel resetten???
  Super bedankt!! Rob

  Gesteld op 30-6-2015 om 09:11 in forum Mio 305 HC Misbruik melden
  • Heb beetje hetzelfde probleem, loopt vast op 'navigeren' en voor Mac vind ik nergens reset methode. Laat het je weten als het me lukt…
   grtz,Jo
   Geantwoord op 7-7-2015 om 14:08

   Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info