• krijg volgende melding op scherm: Mio Dodge v4.2 OK en application error, please restart. Wanner ik op OK druk komt immer dezelfde melding. Een koppeling gemaakt via pc met Mio share bracht geen zoden aan de dijk. Ik kan evenmin een "reset" doen omdat application error het enige is wat nog op het scherm komt. Alle raad is welkom

  Gesteld op 29-3-2020 om 22:14 in forum Mio 305 HC Misbruik melden
  • ik zou hiermee naar de helpdesk of support afdeling van mio zelf gaan, heb ik ook gedaan, ff zoeken op de site , mio support, hebben mij goed geholpen, suc6, Willem Geantwoord op 30-3-2020 om 13:31

   Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden
  • Ik heb exacte dezelfde melding op het scherm. Toevallig al een oplossing van Mio support ontvangen?
   Laat het anders even weten want ik kan de storing zelf niet verhelpen
   Groet Wim Geantwoord op 19-4-2020 om 15:31

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • het kan zijn dat je geheugen vol is, dan moet je in mioshare bij settings vinkje zetten bij "alle opnames wissen van het apparaat"dan word geschiedenis en tracks van je apparaat gewist en is er weer geheugen vrij, dat werkte bij mijn mio Geantwoord op 19-4-2020 om 16:25

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info