• ik heb de mio 315hc op sensor snelheid gezet maar hij reageerd niet het icoontje sensor brand even als ik dan naar instellingen ga en sensoren neem en op ritme/snelheid klik komt er eerst KOPPELEN op direct daarna Vebroken op .ik weet niet meer wat te doen? hebben jullie een oplossing A U B.

  Gesteld op 31-7-2015 om 22:38 in forum Mio 305 HC Misbruik melden
  • Ik weet wel dat de plaatsing van de sensor zeer goed gedaan moet worden dus probeer eens terwijl je de trappers doet draaien de sensor beetje bij beetje opschuift maar millimeter per millimeter bedoel.ik dan ook
   Dit gaat het best als je de fiets ergens kan ophangen en dan je sensor zodanig bevestigt met je riempje dat je de sensor kan schuiven en ook zo dicht mogelijk tegen je wielsensor
   Hopelijk lukt het !!
   Mvg Marc
   Geantwoord op 2-8-2015 om 21:02

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info