• Dataschijf is bijna vol van mijn mioshare 505. Hoe kan ik mijn geschiedenis bewaren, zodat ik die daarna kan wissen?

  Gesteld op 5-7-2017 om 17:48 in forum Mio 305 HC Misbruik melden
  • Beste Herman, ik weet niet of je beschikt over een handleiding van je Mio maar daar staat het precies in wat te doen. Op je PC moet je Mioshare hebben. Je kunt dit downloaden van Klik op deze LINK. Hoe te doen staat ook precies in de handleiding. Het werkt prima.Succes. Lukt het niet dan hoor ik het wel.
   Cor Geantwoord op 9-7-2017 om 13:32

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hoi Cor

   Ik heb Mio share op mijn PC, toch kan ik niet vinden waar ik de gegevens van de Mio op de PC kan zetten. Kun jij aangeven waar ik de handleiding kan vinden die jij aangeeft

   Groet Herman Geantwoord op 6-8-2017 om 18:20

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info