• Hoe komt het dat de mio tijdens het rijden op de rollen niet de juiste tijd en snelheid aangeeft en bij een buitenrit is alles in orde? Gr

  Gesteld op 7-3-2016 om 16:15 in forum Mio 305 HC Misbruik melden
  • Bij mij wordt ook enkel de snelheid weergegeven, geen afstand of tijd.
   Sensor zit op mijn achterwiel, en dat draait (losse rollen). Waarom kan er dan niets opgenomen worden? Geantwoord op 16-3-2017 om 20:17

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
  • Net teruggevonden bij Mio faq:

   Binnenshuis training


   Binnenshuis training modus is alleen voor de volgende Cyclo toestellen met ANT+: Cyclo 305/315/505.   Zorg ervoor dat de snelheids- en cadanssensor/hartslagsensor/powersensor is verbonden met het toestel.
   Creëer een Binnenshuis profiel op uw toestel.
   Vanuit het Hoofdmenu ga naar Instellingen > Profielen > Nieuw profiel maken.
   Wanneer u dit gedaan heeft, tik op
   Het Binnenshuis icoon zal verschijnen in de titelbalk welke betekent dat de Binnenshuis training modus is geactiveerd.

   Let op: Wanneer de Binnenshuis modus is ingeschakeld zal de navigatie functie op het toestel (inclusief Navigeren en Surprise Me) worden uitgeschakeld. Geantwoord op 16-3-2017 om 20:35

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info