• HEB MIO 305HC GEKOCHT IN APRIL ,WANNEER IK ER EEN ROUTE VAN TRACKS WIL OPZETTEN LOOPT HIJ VAST MELDING ERROR 404.2 OPNIEUW OPSTARTEN ENZ.
  WAT NU???? HEB AL SPIJT DAT IK EEN MIO GEKOCHT HEB NIETS DAN PROBLEMEN, IS BEGONNEN NA EEN UPDATE.

  Gesteld op 8-10-2015 om 18:13 in forum Mio 305 HC Misbruik melden
  • Zat met hetzelfde probleem.naar instellingen gaan ,en klikken op productinfo dan klikken op fabrieksinstellingen. mio terug instellen routeopties,profielen enz.
   Cycloagent verwijderen van pc en opnieuw installeren.
   alleen updaten is niet genoeg Geantwoord op 25-12-2015 om 21:34

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Heb in april ook een mio 305HC gekocht via Het belang Van Limburg ,werkte prima tot na een update heb net dezelfde problemen als u. Is al twee keer terug gestuurd is niets aan.
   Wanneer error 404.2 verschijnt opnieuw opstarten en naar instellingen gaan, dan productinfo klikken en dan op fabrieksinstellingen . Daarna mio terug instellen profiel ,routeopties enz.
   Cyclo agent van pc verwijderen en opnieuw installeren, zou dan moeten opgelost zijn Geantwoord op 25-12-2015 om 21:49

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info