Verklein
Vergroot
Pagina terug
1/29
Pagina verder
YOGA TABLET 10
Bedienungsanleitung V1.0
Lesen Sie bitte vor der Verwendung die
Sicherheitshinweise und wichtigen Hinweise
im mitgelieferten Handbuch.
1

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

  • ik krijg vreemde letters met een soort schaduw hoe kan ik het lettertype veranderen? Gesteld op 30-5-2019 om 15:43

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • bij het opstarten blijft het opstarten (bij lenovo tekst) hangen en gaat niet verder. geprobeerd om minimaal 15 seconde de hoofdschakelaar vast te houden dan schakelt de tablet weer in en blijft weer op het zelfde punt hangen ook na minimaal een halfuur laden. Wat is hier aan te doen
    Ik hoor het graag.
    Groeten Rob Berkhout.
    berkh024@gmail.com Gesteld op 24-3-2019 om 15:59

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Je hebt een groot probleem. Kijk of je nog in de boatloader kunt komen. Zet daarvoor de tablet uit en start hem dan door op tegelijk de Volume Up + Power button in te drukken. Als je nu de tekst "Select Boot Mode:" ziet, is niet alles verloren, want dan kun je een alternatieve android zoals LineageOS of zelfs de orgnele lenovo android (als je die kunt vinden) installeren.
      Ook kun je vanaf dat punt proberen eerst een factory reset uit te voeren, waarbij wel al je data verloren gaan.
      Link

      Succes.
      Geantwoord op 24-3-2019 om 16:15

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hoe start ik de lenova lap top op.hoe zet je hem aan? Gesteld op 3-3-2019 om 08:14

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hoe verander ik mijn velheid van mijn toetsen bord Gesteld op 22-2-2019 om 07:29

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik wil graag een dvd afspelen en ik ziet een speler zitten maar hoe krijg ik de la open zie nergens iets of is het nep Gesteld op 20-9-2018 om 13:47

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • mijn toestel is gewist na vele keren verkeerde code in te geven wat wil dit zeggen?ik kan er ook niet op invullen doordat ik er niet mee op internet geraak Gesteld op 20-8-2018 om 23:09

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hoe schakel ik mijn toetsenbord uit? Als ik mijn yogabook dichtklap blijft het toetsenbord actief en krijg ik de raarste invullingen omdat het toetsenbord het scherm aanraakt. Gesteld op 9-8-2018 om 19:44

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • hoe kun je de taal uit fabrieksinstelling omzetten naar nederlands Gesteld op 27-7-2018 om 13:19

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • na laatste update doen een aantal letters op het gewone toetsenbord het niet meer. toen ik dit probleem de vorige keer had, heb een app gedownload die dit probleem oploste. Deze app is gewoon verdwenen van mijn yoga 52014IKB
    Hoe weet een oplossing voor dit irritante probleem. Zit dit nu te typen met de tabletmodus, wat veel meer tijd kost...onpraktisch. Gesteld op 29-5-2018 om 00:25

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • heb mijn wachtwoord vergeten kan er niet meer inkomen hoe nu verder Gesteld op 23-5-2018 om 21:46

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Probeer dit eens: Ga naar Instellingen, dan naar Persoonlijk en naar Wachtwoorden. Zet dan rechts het schuifje op: wachtwoorden zichtbaar maken. Succes ermee. Geantwoord op 23-5-2018 om 22:17

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
    • Link

      tenzij je geen google-account hebt of juist dat password (ook) bent vergeten.

      overigens, over google gesproken... dit soort problemen is via zoeken op google altijd eenvoudig op te lissen.Geantwoord op 23-5-2018 om 22:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Mijn inkomende mail verdwijnt na het lezen. Denk dat dit door een instelling komt, maar hoe verander ik dit?
    Gesteld op 1-5-2018 om 16:22

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb foto's op mijn laptop staan en wil die overbrengen naar de tablet, hoe gaat dit in zijn werk? Gesteld op 2-3-2018 om 13:34

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Dat vind ik een heel goed antwoord, alleen werkt het niet.
      Ik heb de tablet meegenomen om de juiste kabel te kopen, maar het werkt gewoon niet.
      Geantwoord op 2-3-2018 om 16:47

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
    • De Lenovo kan met een doodgewone USB kabel aan je PC worden gehangen. In Windows wordt dan automaisch in 'mijn computer' een nieuwe disk zichtbaar. Zowel in WIndows als in Linux kun je die dan met een file explorer openen en spullen copieeren. Op Apples zou dat wel eens ingewikkelder kunnen zijn.

      Je kunt ook op je Lenovo een van de betere file explorers installeeren, zoals de ES file explorer en kijken of je dan vanaf je Lenovo je PC als wifi-apparaat kunt ontdekken.

      Of Air Droid op de Lenovo installeeren, wat ongeveer dezelfde functies heeft. Dat gaat ook via het wifi netwerk en is voor de leek wat gemakkelijker.

      Als helemaal niets meer helpt een SD kaartje gebruiken...Geantwoord op 2-3-2018 om 17:02

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb van alles geprobeerd en heb nu het antwoord. Zet de foto's bij elkaar en zet de tablet aan. Maak alletwee de mappen waar de foto's instaan en waar ze naar toe moeten open. Zet ze naast elkaar en sleep de foto's dan gaat het supersnel. Als je ze wilt downloaden dan duurt het wel een uurtje, terwijl de foto's niet groot zijn. Maar bedankt voor het meedenken. WillGeantwoord op 22-3-2018 om 22:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo... als ik een film kijk valt het beeld weg ik zet slaapstand op 30 min maar als ik niet klik op scherm valt het gewoon uit ... kan je er iets tegen doen da je gewoon heel de film kunt kijken langer als 30min zonder dat het beeld uitvalt? Gesteld op 6-2-2018 om 14:35

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • De tablet gaat wel aan maar dan gaat het mis er gebeurd nl niks.erg ingewikkeld. Gesteld op 5-2-2018 om 13:57

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Mijn tablet doet niks gaat Wel aan,het pijltje doet niks. Gesteld op 18-12-2017 om 20:18

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Mijn Yoga 520 heeft mijn Acer startscherm overgenomen, incl. besturingssysteem? Hoe kan dat nou? Gister even mijn oude Acer aangehad, Bluetooth stond uit, maar een dag later is mijn nieuwe Lenovo een Acer geworden? MindFuck? Wat is hier aan de hand? Mijn oude muis van de Acer even aangesloten gehad en een USB stick van mijn printer aangesloten gehad op de Yoga, maar meer kan ik niet bedenken? Op deze USB stick stond een Excell bestand van de computer van mijn partner, geen bijzonder iets. HELP!? Gesteld op 17-12-2017 om 18:43

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Er zijn veel meer gegevens nodig om iets zinnigs te kunnen zeggen. "Acer", wat Acer, wie Acer, wat voor Acer is het? Wat voor operating systeem gebruiken beide computers, Windows of Linux. Heb je software ge"installeerd waarmee de ene computer op de ander kan kijken, bijvoorbeeld Nomachine. Heb je software voor virtuele machines ge"installeerd zoals VMWare. Dat soort dingen.

      Geantwoord op 17-12-2017 om 19:18

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
    • Nee joh, niets gedaan. Ik google wat, stuur email, meer doe ik niet. Zocht wat documenten, dacht dat ze op mijn harde schijf stonden van de Acer. Was niet zo, dus snel weer uitgezet. Traag ding van 17" uit 2014, Acer gebruikt Windows 8, was 10, maar terug gezet. Lenovo gebruikt Window 10 Home.Geantwoord op 17-12-2017 om 20:16

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Je beschrijving doet vermoeden dat er op die USB stick een operating systeem (van de Acer, of wat erop leek) stond, dat zich op je Lenovo heeft ge"installeerd. Dat kan eigenlijk niet 'per ongeluk', dus denk ik dat je een nogal lomp virus voor je kiezen hebt gekregen.

      Remedie: op beide computers een virusschanner draaien (liefst vanaf een speciaal darvoor opgetuigde usb stick) en dan je systeem opnieuw installeren en hopen dat het zich niet in je bootsector o.i.d. heeft genesteld.
      Details kan ik niet geven omdat ik een Linux-man ben.

      Geantwoord op 17-12-2017 om 20:39

      Waardeer dit antwoord (2)Misbruik melden
    • Super bedankt voor je antwoord. Een USB stick, nauwelijks gebruikt, maar zo zie je maar. Ik ga ermee aan de gang. Top!Geantwoord op 17-12-2017 om 20:41

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Alleen heb ik geen CDrom oid. Ik heb mijn Lenovo in oktober gekocht, kant en klaar bij Coolblue ;-( Dus systeem opnieuw installeren wordt dan toch beetje moeilijk?Geantwoord op 17-12-2017 om 20:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Tja, wat ik van Windows weet is dat ze bijna altijd stiekum een partitie met herstelgegevens aanmaken, zodat je zonder CD opnieuw kunt installeren, Want stel je voor dat de gebruiker een CD met zijn eigen operating systeem zou bezitten!
      Hoe dat opnieuw installeren moet wordt in je handleiding beschreven.

      Toch ben ik wel nieuwsgierig. Je Lenovo is nu een oude Acer geworden? En zitten de programmas en gegevens van je oude Acer allemaal op je Lenovo? Dat suggereert dat je hele Windows 8 partitie op die usb stick is gecopieerd en daarna naar je Lenovo... Dat moet dan een behoorlijk grote usb stick zijn geweest.

      Geantwoord op 17-12-2017 om 20:58

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
    • En dat is dus niet zo. Stond bijna niets op, 2 excell docs van mijn man zijn HP, was nieuwe usb. Relatiegeschenk van mijn werk van 10jr terug, 2GB!!Geantwoord op 17-12-2017 om 21:08

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb 2 kleine rare bestandjes verwijderd die mij niets zeiden en probleem opgelost.... Dank voor het meedenken, echt top!Geantwoord op 22-12-2017 om 16:01

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Mijn Lenovo tablet geeft alleen het logo weer maar blijft daarop staan Gesteld op 17-12-2017 om 11:49

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • heeft soms te maken met bijna lege batterij. Laad eens volledig op en probeer dan eens opnieuw. Als dat niet lukt, kan je ook resetten (paperclip in betreffende opening steken) Geantwoord op 17-12-2017 om 11:58

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Waar vind ik een degelijke handleiding voor de android 7.1.1 die op mijn Lenovo tab 10 staat. Ik moet soms een uur zoeken om een foto te verplaatsen en tegen dat het gelukt is weet ik meer precies hoe ik het gedaan heb...??
    Omaclaudine Gesteld op 28-11-2017 om 17:11

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • bij opstarten komt batterij in beeld met lichtflits,
    en rode bodem, wat betekend dit? Gesteld op 27-11-2017 om 10:11

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Een heel onwaarschijnlijk idee: maar zou het kunnen betekenen dat de batterij leeg is...?
      Begin eens hem een nachtje aan de oplader te leggen...
      Geantwoord op 27-11-2017 om 11:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • We hebben net een Lenovo Yogabook gekocht. ZA500022nl versie. Alleen heeft onze dochter bij het instellen van het wachtwoord overslaan ingedrukt. Maar als je nu het boom opstart krijg je het inlogscherm en daar is niet in te komen doordat er tijdens het kiezen het wachtwoord instellen is overgeslagen. Weet iemand hoe nu verder? Hij is nu niet te gebruiken helaas. Gesteld op 11-11-2017 om 13:15

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Met een stalen gezicht teruggaan naar de winkel en zeggen "dat ie ut niet doet"?
      Anders de volgende truc uithalen:

      1. Turn off the tablet completely and waits 5 seconds before continuing
      2. Press the VOLUME DOWN button and also press the POWER button
      If you do it right you will see a recovery menu with several options (now you can stop pressing the VOLUME DOWN and POWER buttons)
      3. Move with the volume keys into “Wipe data / Factory Reset ” option and confirm it by pressing the POWER button
      4. Do the same with the ” Yes – Delete all user data” and wait for the process to complete
      5. When ready, press the off button “Reboot System Now” and wait for the device to restart
      Ready ! Geantwoord op 11-11-2017 om 13:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • krijg niets als lenovo op het scherm en kan hem niet uit zetten wat moet ik nu doen Gesteld op 24-10-2017 om 14:44

    Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Abonneren

Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Lenovo YOGA TABLET 10 bij:


U ontvangt een email met instructies om u voor één of beide opties in te schrijven.


Ontvang uw handleiding per email

Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Lenovo YOGA TABLET 10 in de taal/talen: Deutsch als bijlage per email.

De handleiding is 0,76 mb groot.

 

U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Uw handleiding is per email verstuurd. Controleer uw email

Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info