• Hoe moet ik apps verwijderen op een lenovo tablet?

    Gesteld op 4-8-2014 om 16:07 in forum Lenovo YOGA TABLET 10 Misbruik melden
    • Met je vinger op de app drukken en ingedrukt houden dan verschijnt boven in het scherm een balk met een prullebak.Nu met je vinger de app naar de prullebak schuiven en loslaten dan kan je hem verwijderen. Geantwoord op 18-8-2014 om 09:30

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden
    • Normale apps die via Google zijn ge"installeerd kun je verwijderen door naar het scherm met alle apps te gaan en de betreffende app naar boven swipen. Je kunt ze ook via 'setup' -> 'apps' verwijderen.

      Voor de apps (stomme uitdrukking voor wat we vroeger een programma noemden) die Lenovo er tevoren al op heeft gezet werkt dat niet. Dan moet je het ding eerst 'rooten', zodat je zelf de baas bent en letterlijk alles kunt weggooien - ook nuttige of zelfs onontbeerlijke bestanden! De fabrikanten vinden dat niet leuk, niet omdat ze zo begaan zijn met de arme consument, maar omdat je zo ook van hun spyware af kunt komen. Daarom vervalt je garantie als je dat doet.

      Het leuke van rooten is ook dat je nieuwere versies van Android kunt installeren, ook als de fabrikant te beroerd is om zelf updates te leveren. En doorgaans zijn ze dat.

      PAS OP! Rooten is niet iets voor de normale gebruiker. Als je iets verkeerd doet, houd je alleen een dure dakpan eraan over!

      Geantwoord op 19-3-2017 om 13:12

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info