• heb mijn wachtwoord vergeten kan er niet meer inkomen hoe nu verder

  Gesteld op 23-5-2018 om 21:46 in forum Lenovo YOGA TABLET 10 Misbruik melden
  • Probeer dit eens: Ga naar Instellingen, dan naar Persoonlijk en naar Wachtwoorden. Zet dan rechts het schuifje op: wachtwoorden zichtbaar maken. Succes ermee. Geantwoord op 23-5-2018 om 22:17

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Ik zie niet in hoe je naar instellingen kunt gaan als je niet op je tablet geraakt wegens wachtwoord vergeten... Geantwoord op 23-5-2018 om 22:24

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Link

   tenzij je geen google-account hebt of juist dat password (ook) bent vergeten.

   overigens, over google gesproken... dit soort problemen is via zoeken op google altijd eenvoudig op te lissen. Geantwoord op 23-5-2018 om 22:32

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info