• Ik heb foto's op mijn laptop staan en wil die overbrengen naar de tablet, hoe gaat dit in zijn werk?

  Gesteld op 2-3-2018 om 13:34 in forum Lenovo YOGA TABLET 10 Misbruik melden
  • Dat vind ik een heel goed antwoord, alleen werkt het niet.
   Ik heb de tablet meegenomen om de juiste kabel te kopen, maar het werkt gewoon niet.
   Geantwoord op 2-3-2018 om 16:47

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • De Lenovo kan met een doodgewone USB kabel aan je PC worden gehangen. In Windows wordt dan automaisch in 'mijn computer' een nieuwe disk zichtbaar. Zowel in WIndows als in Linux kun je die dan met een file explorer openen en spullen copieeren. Op Apples zou dat wel eens ingewikkelder kunnen zijn.

   Je kunt ook op je Lenovo een van de betere file explorers installeeren, zoals de ES file explorer en kijken of je dan vanaf je Lenovo je PC als wifi-apparaat kunt ontdekken.

   Of Air Droid op de Lenovo installeeren, wat ongeveer dezelfde functies heeft. Dat gaat ook via het wifi netwerk en is voor de leek wat gemakkelijker.

   Als helemaal niets meer helpt een SD kaartje gebruiken... Geantwoord op 2-3-2018 om 17:02

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik heb van alles geprobeerd en heb nu het antwoord. Zet de foto's bij elkaar en zet de tablet aan. Maak alletwee de mappen waar de foto's instaan en waar ze naar toe moeten open. Zet ze naast elkaar en sleep de foto's dan gaat het supersnel. Als je ze wilt downloaden dan duurt het wel een uurtje, terwijl de foto's niet groot zijn. Maar bedankt voor het meedenken. Will Geantwoord op 22-3-2018 om 22:44

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info