• bij het opstarten blijft het opstarten (bij lenovo tekst) hangen en gaat niet verder. geprobeerd om minimaal 15 seconde de hoofdschakelaar vast te houden dan schakelt de tablet weer in en blijft weer op het zelfde punt hangen ook na minimaal een halfuur laden. Wat is hier aan te doen
  Ik hoor het graag.
  Groeten Rob Berkhout.
  berkh024@gmail.com

  Gesteld op 24-3-2019 om 15:59 in forum Lenovo YOGA TABLET 10 Misbruik melden
  • Je hebt een groot probleem. Kijk of je nog in de boatloader kunt komen. Zet daarvoor de tablet uit en start hem dan door op tegelijk de Volume Up + Power button in te drukken. Als je nu de tekst "Select Boot Mode:" ziet, is niet alles verloren, want dan kun je een alternatieve android zoals LineageOS of zelfs de orgnele lenovo android (als je die kunt vinden) installeren.
   Ook kun je vanaf dat punt proberen eerst een factory reset uit te voeren, waarbij wel al je data verloren gaan.
   Klik op deze LINK

   Succes.
   Geantwoord op 24-3-2019 om 16:15

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info