Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 88 Naar de handleiding
Deutsch Gebruiksaanwijzing 88 Naar de handleiding
English Gebruiksaanwijzing 88 Naar de handleiding
457633

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Panasonic-DMR-EH69

Zoeken resetten

  • met een analoog ingang blijven oude zender posten zoals Vitaya onveranderd hoe moet men dit aanpassen? Gesteld op 9-9-2020 om 15:32

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • goedendag,
    Ik heb een Panasonic dvd Recorder Modelnr DMR-EH69
    Wat ik heb opgenomen kan ik niet meer verwijderen. Hij zegt: Kan niet bewerken met Ext Link.?
    Kunt u mij aubhelpen
    mvg
    Marianne Gesteld op 4-6-2017 om 16:55

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Dag

      je dient dan de recorder van Ext-link te halen, door deze toets nogmaals in te drukken. Lukt het niet, houdt dan de toets even ingedrukt. Je vindt deze toets in ieder geval op het apparaat zelf. Wil de recorder niet van deze stand af, haal dan voor minstens 10 minuten de spanning geheel van het apparaat door de steker uit de contactdoos te trekken. Soms is dat nodig vanwege een software issue waar de recorders nog wel eens last van hebben.

      Mvg. Willem Geantwoord op 5-6-2017 om 03:33

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • kan ik dit toestel bedienen zonder aafstandsbediening Gesteld op 16-6-2016 om 12:53

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Nee, eigenlijk kan dat niet op wat basisfuncties na. Wil je overal gebruik van maken, of het apparaat installeren is een afstandsbediening nodig.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 16-6-2016 om 14:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hoe haal ik een kopieerbeveiliging van een opname af? Gesteld op 14-9-2015 om 15:19

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Je kan volgens mij iets instellen in de recorder zelf, maar tegenwoordig kun je het best, een opname welke je wilt bewaren, meteen op DVD zetten. Als een opname eerst op de harde schijf wordt gezet, kan het overzetten later niet lukken door de kopieerbeveiligingen welke steeds vaker worden opgelegd.

      Zeker als je opneemt vanaf ene decoder, is het raadzaam om op bovenstaande manier te werken.

      mvg. Willem Geantwoord op 14-9-2015 om 18:31

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • waar je die instelling vind, weet ik zo helaas niet, maar wellicht vind je dat in de handleiding hierboven terug. Ik plaats bij veel apparaten en ken dus niet van elk apparaat alle ins en outs. Maar eenmaal in het menu moet het ook wel te vinden zijn.

      Direct opnemen op DVD doe je, door i.p.v. de HDD te selecteren, te kiezen voor DVD. Let er dan uiteraard wel op dat je de opname wel synchroon start, zodat alleen dát op de DVD komt, wat je er op wilt hebben.

      Gebruik je een DVD+r, dien je deze eerst door de DVD recorder te laten formatteren. Bij een DVD-R hoeft dit niet. je kan tevens nog kiezen voor XP/SP/LP etc. om de kwaliteit aan te passen en/of meer op een DVD te kunnen zetten.

      Mvg. WillemGeantwoord op 14-9-2015 om 19:19

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Formatteren van blanco dvd+r mislukt steeds. Kan daardoor geen inhoud van hdd meer kopiëren naar dvd. Is dit te verhelpen? Kunnen de dvd's eventueel ook op de computer worden geformatteerd? Zo ja, hoe? Gesteld op 24-7-2015 om 18:03

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Van de week toevallig weer ergens hetzelfde gelezen, en daarop dit geantwoord

      het komt vaker voor dat een recorder ineens weigert een DVD te formatteren.

      Je kan eens proberen of het baat als je een half uur of langer, de spanning geheel van de DVD recorder haalt.

      Helpt dat ook na meermalen herhalen niet, dan is het raadzaam de recorder terug te stellen naar de fabriekstand en opnieuw te installeren. Opnames blijven hierbij bewaard, mits je uiteraard de schijf niet formatteert/wist.

      Werkt ook dat niet, dan is doorgaans alleen een reparatie een optie, maar dat kan aardig in de papieren lopen. je kan dan beter gebruik gaan maken van DVD-R schijfjes, welke je niet vooraf behoeft te formatteren.

      NOOT: Een DVD+R op een ander medium formatteren gaat niet werken. Dit moet echt door de recorder zelf worden gedaan. Je kan eventueel een ander merk schijfje proberen, maar het komt nogal eens voor dat het he4lemaal niet meer wil lukken.

      Een optie kan dan zijn een DVD-R te gebruiken, daar je deze niet vooraf behoeft te formatteren.

      Mvg, Willem.



      Geantwoord op 24-7-2015 om 21:58

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Henk,

      het is in ieder de goedkoopste en simpelste oplossing. Terug stellen naar de fabriekstand kan helpen, maar ik zie vaker dat een recorder na verloop van tijg weigert de DVD+R schijfjes te formatteren.

      Nu is het gebruik van een DVD+R eigenlijk wel wat beter, maar doorgaans ondervinden mensen het niet als hinderlijk om over te stappen op DVD-R en tegenwoordig spelen alle spelers dergelijke formaten wel af, dus ook dat is niet meer zo'n issue.

      Mvg. Willem.Geantwoord op 26-7-2015 om 16:13

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Wederom veel dank, Willem. Ik sta met één been in bed (1.30am hier) en lees net je antwoord.
    Moet het morgen nog eens op mijn gemak allemaal laten doordringen. Nu alvast: de Pioneer HDD formatteren KAN niet, want hij staat helemaal vol met programma's die ik ooit (tsja...) nog hoop te bekijken of die ik in elk geval wil KUNNEN zien. Dus dan zou ik die eerst moeten backuppen voor ik de schijf formatteer. Maar wis ik dan weer de systemsoftware niet? En in welk videoformaat heeft de Pioneer de programma's opgenomen? Kan ik die na backuppen ook 'elders' bekijken? Converteren? Gesteld op 31-5-2015 om 20:34

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Dag Wim,

      tja, formatteren kan dan inderdaad nog niet, want dan ben je alles kwijt. Maar met het formatteren wordt niet de systeemsoftware gewist. Bij andere apparaten zoals een PVR is dat ook niet het geval. Het formatteren heeft dus verder geen nadelen, en eigenlijk alleen maar voordelen, zeker als de recorder nu niet goed functioneert.

      Vanaf de recorder is het niet zo eenvoudig de opnames over te zetten, maar wat je wilt bewaren zou je op DVD kunnen zetten, mits je dan dus niet tegen kopieerbeveiligingen aanloopt. Het verplaatsen of kopiëren van bestanden op een andere manier is helaas niet zo eenvoudig. Wat dat betreft laat een DVD recorder niet zoveel toe. Een backup maken of converteren is dus eigenlijk niet echt aan de orde. Men gaat er bij een DVD recorder dan ook vanuit dat men de opnames óf op de harde schijf, óf op DVD zet.

      De techniek is wat dat betreft al ruim achterhaald en de nieuwere DVD recorders hebben eigenlijk nog steeds de verouderde techniek in zich. Daarin is eigenlijk weinig tot niets veranderd.

      Ik moet je het antwoord over het videoformaat schuldig blijven. Ik me daar nooit zo in verdiept. Nu wordt daar ook eigenlijk nooit naar gevraagd, maar ik ga het toch eens nakijken, mits ik er wat over kan vinden.

      Mvg. Willem.

      Geantwoord op 31-5-2015 om 21:00

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden


  • Ik woon in Indonesia en zoek al maanden naar een goede DVD-recorder ofwel PVR. Moet moeiteloos dagelijks 4-5 programma's kunnen opnemen via timer, dus minstens 35-40 timer events per week. Stuitte op de Panasonic DMR-EH69 die ik eventueel via een kennis kan laten meebregen. Maar... kan deze recorder wat ik wil?
    Reviews over de voorganger zijn wisselend, met name het moven van interne <> externe hdd schijnt slecht te gaan. En bij deleten van een bestaande recorder wordt maar een klein deel van de gewiste schijfruimte weer vrijgemaakt voor nieuwe opnamen waardoor de schijf gauw vastloopt.
    Hoe is dit alles bij de DMR-EH69?
    En waarom had de voorganger een 1Tb hdd en de EH69 nog maar 320 GB?
    Dank,
    Wim/Yogyakarta/Indonesia Gesteld op 31-5-2015 om 11:55

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ik weet niet precies wat de mogelijkheden daar zijn. De Panasonic, is net als de andere modellen een analoge recorder welke een kabel signaal nodig heeft en ik weet niet of je dat daar hebt.

      Voorts kun je maar één programma tegelijk opnemen. Uiteraard is wel het opnemen van meer programma's per dag mogelijk, maar dan dus niet gelijktijdig.

      En dan is het nog vaak zo dat opnames vanaf de harde schijf niet meer naar een DVD te kopiëren zijn i.v.m. een kopieerbeveiliging. Dat is iets waar men hier steeds vaker tegenaan loopt.

      Daar de DVD recorder op zijn retour is en lang niet overal meer verkrijgbaar, maakt men vaak de overstap naar een PVR, ofwel een decoder met harde schijf. Maar het is dus de vraag of je daar kabel hebt, of op welke manier je anders Tv kijkt.

      Waarom men heeft weer heeft gekozen voor een kleinere harde schijf, weet ik niet exact, maar dit schijnt te maken te hebben met de kostprijs, welke men zo laag mogelijk wil houden.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 31-5-2015 om 14:02

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dank je voor je uitvoerige antwoord, Willem.
      Het duizelt me vaak van de termen en features, die ik lang niet allemaal begrijp.
      Mag ik stap voor stap beschrijven wat ik heb en wat ik zoek?
      1. Ik nam met veel plezier tientallen BVN-programma's op op een Pioneer recorder (met harde schijf EN dvd opnamemogelijkheden). Maar: die Pioneer loopt op zijn eind: harde schijf is niet alleen vol maar heeft ook steeds meer disk errors of hoe dat ook alweer heet.
      2. Die Pioneer kreeg zijn signaal van BVN-tv via een schotel op het dak en een Hansen-decoder op de tv-tafel.
      3. Ik ben er inderdaad achtergekomen dat er bijna geen enkel merk meer soortgelijke recorders verkoopt. Heb nog wel een LG aangeschaft maar die was waardeloos en binnen de kortste keren vol.
      4. Mijn lokale tv-junkie-techneut wil proberen de Pioneer en/of LG van een nieuwe (grotere) harde schijf te voorzien, maar is daarin vooralsnog niet geslaagd.
      5. Dus zoek ik me online een ongeluk naar 'een vervanger/opvolger'. De Panasonic DMR-EH69 verraste me (al is hij hier niet verkrijgbaar) maar na jouw woorden ga ik ernstig twijfelen: als ie een kabelsignaal nodig heeft, kan ik hem dat niet leveren, het gaat om satellietsignalen van de Thaicom5, kanaal BVN.
      6. Ik heb online al een stuk of tien digitale decoders vergeleken en er zelfs een gekocht (Manhattan) maar die hebben allemaal hun beperkingen en bezwaren, soms ernstige. Zo beloofde de Manhattan dat je timer recordings kunt maken en dat ging eerst wel, maar steeds minder - en nu kan ik nog maar EEN timer recording instellen, dus één groot blok DAILY, dat je vervolgens NIET kunt editen, alleen afkijken en/of weggooien.
      7. Veelbelovende merken voor digitale ontvangst schijnen Amiko en VU+ te zijn, maar die hebben allemaal weer -tig modellen waarvan ik niet weet welke ik zou moeten kopen en welke niet...
      8. Kortom, ik weet het niet meer...
      9. Jij wel?
      10. Dank en groet, Wim Geantwoord op 31-5-2015 om 15:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Wim,

      ik had nog niet overal op gereageerd, daar ik eigenlijk eerst wilde weten of je daar wel kabel hebt en ik begrijp nu dat dit niet het geval is en je met een schotel werkt.

      Maar ik zal even stap voor stap je vragen behandelen.

      1. Als de harde schijf vol is en fouten gaat vertonen, kun je dat vaak oplossen door de schijf te formatteren. Eigenlijk dien je dat zo af en toe eens te doen. Is dat al gedaan? Als je gaat formatteren wordt de schijf geheel gewist, en tevens worden fouten verholpen, mits uiteraard de schijf geen echt defect vertoont.

      2. De Pioneer is net als de Panasonic een analoge DVD recorder, wat dus inhoud dat er een analoge tuner aanwezig is, en de recorder in feite is gemaakt om op te nemen vanaf de kabel. Heb je een schotel, zoals je aangeeft, dan kun je inderdaad vaak opnemen vanaf de decoder, maar dan alleen wat je op dat moment bekijkt. Ik raad vaak aan een 2e (goedkope) decoder te gebruiken voor de DVD recorder, zodat je ook iets anders kan opnemen en niet afhankelijk bent van wat je kijkt.

      3. De DVD recorder is mede door de analoge tuner, en de het feit dat deze nog werkt met SD content, op zijn retour. Niet overal is nog een analoog signaal aanwezig en de opnames vanaf de kabel zijn in SD (Standaard Definition) en vaak niet erg fraai. Zeker op een HD Tv ziet dat er doorgaans niet zo heel goed uit. Als je vanaf een decoder opneemt kun je de instellingen aanpassen en veel betere opnames maken.

      Doorgaans zal men de ingang van de DVD recorder echter op CVBS/Video/Composiet laten staan en dan zijn de opnames niet echt fraai. Stel je echter de scart UITGANG op de decoder in op S-Video en je doet datzelfde met de INGANG (meestal AV2) op de DVD recorder, dan ziet het al een stuk beter uit.

      RGB is nog fraaier, maar niet elke decoder ondersteund RGB uit op de VCR scart en niet elke DVD recorder ondersteund RGB in. Je moet er echter voor zorgen dat beide apparaten op gelijke wijze worden ingesteld.

      De kabel vanaf een schotel aansluiten op de RF in van de DVD recorder heeft geen zin, want de recorder kan niets met dat signaal.

      4. Het is lang niet altijd mogelijk zelf een nieuwe schijf te plaatsen, als dat al nodig is, daar er bepaalde software op moet komen te staan, welke fabrikanten vaak niet willen prijsgeven. Het is dus lang niet zeker dat het gaat werken als je de schijf vervangt.

      5. De Panasonic werkt inderdaad met een kabel signaal, net als nagenoeg alle recorders, maar kan dus wel, net als de Pioneer, op de/een decoder worden aangesloten. Alleen kun je dan, net als nu, alleen opnamen wat je op dat moment bekijkt.

      Tevens kun je geen gebruik maken van de Guide, maar dat kun je nu zeer waarschijnlijk ook niet, want een DVD recorder werkt eigenlijk nooit samen met een schotel.

      Hier werkt men doorgaans met kabel en dan wordt vaak een PVR (decoder met harde schijf) ingezet. Veelal is dat een Humax, waarmee ik zelf ook werk en ook veel ondersteuning voor doe. Dit merk heeft ook decoders voor de schotel, maar die zie je hier nauwelijks voorbij komen. En men wil toch steeds meer van het opnemen op schijf af. Sommige providers gaan dus ook al over naar een decoder waarmee je wel kan opnemen, maar waarbij die opnames 'in the cloud' komen te staan en dus wel terug gekeken kunnen worden voor een bepaalde periode, maar niet zijn op te slaan op je PC of over te zetten op DVD.

      Dat is toch iets wat men vaak als nadeel ziet. Voordeel is dan wel dat je een aantal programma's tegelijk kan opnemen.

      7. Het is niet altijd zo gemakkelijk een keuze te maken voor een ander. Er zijn best goede satelliet decoders/ontvangers maar ik weet zo niet welke modellen je kan gebruiken om er ook mee op te nemen. Zoals gezegd houd ik me meer bezig met kabel decoders. Maar ik kan natuurlijk altijd even e.e.a. uitzoeken. Uiteraard is ook beslissend wat jij er als gebruiker van verlangt.

      Maar zoals ik al meldde, kun je de Panasonic wel aansluiten op je/een decoder om zo opnames te maken, zoals je nu al gewend bent. Ik zou alleen toch eens de schijf van de Pioneer een om meermalen achter elkaar formatteren, want het is helemaal nog niet gezegd, dat de schijf daarvan defect is.

      Mvg. Willem.Geantwoord op 31-5-2015 om 18:27

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • guide plus laadt geen gegevens. Gastkanaal stond op euros. Heb daarna gastkanaal op alle gezet, maar guide plus herkend ze allebei niet meer. Gesteld op 4-4-2015 om 18:02

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Dat klopt.

      Er is een probleem met de Guide. Waarschijnlijk ligt het issue bij Eurosport en men is daarmee is daarmee bezig.

      Gr. Willem. Geantwoord op 4-4-2015 om 18:09

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Geachte meneer/mevrouw, wij kunnen op onze DVD recorder DMR - EH69 geen programma's binnenhalen /downloaden op Guide+. Dat hebben we altijd gekund, maar nu is er blijkbaar iets gebeurd waardoor het niet meer lukt.
    Het gastkanaal waar de DVD op staat is TV5.
    Onze vraag is of dat klopt en wat wij moeten doen om 's nachts weer voorzien te worden van de programma-gegevens van elke zender.
    Met vr. groet,
    A.E. Galle Gesteld op 17-12-2014 om 20:30

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Dag,

      Even ter info: ik heb uw e-mailadres verwijderd. Deze gegevens mogen niet worden geplaatst.

      Om op de vraag terug te komen:

      Dag,

      Er zijn 2 soorten stand-by. Standaard zal de recorder in de energiespaarstand staan als je deze in stand-by zet. Je ziet dan ook geen tijd in het display en voorts zal de recorder ook trager opstarten, mede doordat men het vlot opstarten ook op 'uit' zet in het menu als de recorder vanaf fabriek komt.

      In het menu kunt u de recorder van de energiespaarstand halen, wat men de 'gewone' stand-by stand noemt en kun je de recorder tevens vlotter laten opstarten. Die wijzigingen dient u dus even door te voeren als deze tenminste niet in orde zouden zijn.

      Ziet u echter de tijd in het display, dan staat de recorder wat dit betreft goed ingesteld, maar TV5 is niet het goede gastkanaal.

      Dat is n.l. Eurosport. Als echter verder alle zenders nog correct in de recorder staan, dan kunt u handmatig Eurosport toevoegen, of de zender die nu gastkanaal is, wijzigen.

      Maar daar ik zo niet weet wat er is gebeurt, is dat dus alleen maar door u zelf te controleren. Het kan dus wellicht handiger zijn alle zenders opnieuw op te slaan en alle andere instellingen zoals postcode etc. na te kijken, want ik kan zo niet aangeven of dit dus allemaal nog klopt.

      Mvg. Willem.

      Geantwoord op 17-12-2014 om 20:38

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • De afstandsbediening werkt niet meer. de dvd recorder gaat niet aan Gesteld op 16-11-2014 om 23:16

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Geeft de DVD recorder iets aan als je deze bediend? Als deze b.v. DVD1 of DVD 2 aangeeft, doe dan het volgende:

      Druk de toetsen Enter en 1 tegelijk in en de de afst. bed. staat op DVD1
      Druk de toetsen Enter en 2 tegelijk in en de de afst. bed. staat op DVD2
      Druk de toetsen Enter en 3 tegelijk in en de de afst. bed. staat op DVD3

      Lukt het op deze manier niet doe dan het volgende:

      Houd de aan/stand-by toets op het apparaat (DVD recorder) 10 tot 15 seconden ingedrukt en druk vervolgens de knop CH+ en CH- tegelijkertijd in zodat de recorder naar 'landeninstelling' gaat. Instellen op Nederland en vervolgens gaat het apparaat automatisch naar een set up en alles loopt weer als vanouds, mits er niets mis is met de hardware in de recorder.

      Geeft de recorder niets aan bij het bedienen, controleer dan eens of de afstandsbediening nog wel werkt op b.v. je TV (indien mogelijk en/of vervang de batterijen.

      Ik lees graag de afloop.

      Gr. Willem. Geantwoord op 17-11-2014 om 01:37

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • hoe finaliseer ik een DVD met eigen filmpjes in de gebruiksaanwijzing staat het niet duidelijk. We krijgen het niet voorelkaar! Gesteld op 15-11-2014 om 18:28

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • In het menu vind je de optie Disc Management. Daar zie je een aantal opties, waaronder het finaliseren. Dat moet in de handleiding zijn opgenomen. Kijk anders eens hierboven in de handleiding. Maar eenmaal in het menu kan het niet missen. Het is overigens altijd wel raadzaam daar eens in rond te snuffelen, want daar leer je veel van.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 15-11-2014 om 18:38

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Zie Pagina 62 van de handleiding. Overigens zal de recorder na en opname doorgaans zelf vragen of je de disc wilt finaliseren. Let op: als je dat doet terwijl de DVD nog maar gedeeltelijk is gevuld met opnames, kan er niets meer bij worden geschreven. Finaliseer dus pas als de DVD vol is, of als je er niets mer wilt bij zetten.

      Mvg. Willem.Geantwoord op 15-11-2014 om 18:46

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Mijn guide+ neemt geen programma's meer op Gesteld op 16-7-2014 om 18:49

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Klopt. Er is wederom een storing met de doorgifte van de Guide. Heb er elders al meerdere vragen over gehad.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 16-7-2014 om 19:47

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden


  • Is het mogelijk mijn recorder te resetten? Gesteld op 27-3-2014 om 16:29

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ja dat kan,

      Kleine reset: minuut of 10 de spanning geheel van het apparaat halen.
      Grote, ofwel fabrieksreset: via het menu de gehele recorder terug stellen naar de fabriekstand en deze daarna opnieuw installeren.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 27-3-2014 om 19:41

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • goede middag, het programma van mijn DVD-recorder ligt helemaal in de war (?) Ik kan het niet goed aan krijgen en hij springt steeds weer uit als ik iets op de afstandbediening probeer....en ik krijg met geen mogelijkheid het gegroepeerde titelscherm naar voren...wat moet ik doen?
    mvg. M.Sloof Gesteld op 8-11-2013 om 13:44

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Dag,

      Haal eerst eens enige tijd de spanning geheel van de recorder. Vaak is het daarmee al opgelost. Is dat niet het geval, kijk dan of in je in het menu van de recorder kan komen en stel het apparaat terug naar de fabrieksinstellingen. Daarna dient de recorder weer opnieuw ingesteld te worden, maar softwarefouten zijn nu, als het goed is verholpen. Opnamen blijven echter bewaard. Als daarmee het euvel niet is opgelost, of mocht het niet lukken het apparaat terug te stellen, is er wellicht meer aan de hand, maar dat kan ik zo niet met zekerheid aangeven.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 8-11-2013 om 18:56

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Waar sluit ik de antennekabel aan? Op het plaatje is dit niet aangegeven. Gesteld op 28-12-2012 om 22:29

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Dat kan eigenlijk maar op een punt. Er is n.l. alleen maar een RF in, en een RF uitgang aanwezig op de recorder. Die ingang ziet er net zo uit als de antenne ingang op de Tv dus dat kan niet missen. Vanaf de recorder (uitgang) ga je vervolgens weer met een coax kabel naar de Tv.

      Willem.Geantwoord op 28-12-2012 om 23:55

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Panasonic DMR-EH69 handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info