• Geachte meneer/mevrouw, wij kunnen op onze DVD recorder DMR - EH69 geen programma's binnenhalen /downloaden op Guide+. Dat hebben we altijd gekund, maar nu is er blijkbaar iets gebeurd waardoor het niet meer lukt.
    Het gastkanaal waar de DVD op staat is TV5.
    Onze vraag is of dat klopt en wat wij moeten doen om 's nachts weer voorzien te worden van de programma-gegevens van elke zender.
    Met vr. groet,
    A.E. Galle

    Gesteld op 17-12-2014 om 20:30 in forum Panasonic DMR-EH69 Misbruik melden
    • Dag,

      Even ter info: ik heb uw e-mailadres verwijderd. Deze gegevens mogen niet worden geplaatst.

      Om op de vraag terug te komen:

      Dag,

      Er zijn 2 soorten stand-by. Standaard zal de recorder in de energiespaarstand staan als je deze in stand-by zet. Je ziet dan ook geen tijd in het display en voorts zal de recorder ook trager opstarten, mede doordat men het vlot opstarten ook op 'uit' zet in het menu als de recorder vanaf fabriek komt.

      In het menu kunt u de recorder van de energiespaarstand halen, wat men de 'gewone' stand-by stand noemt en kun je de recorder tevens vlotter laten opstarten. Die wijzigingen dient u dus even door te voeren als deze tenminste niet in orde zouden zijn.

      Ziet u echter de tijd in het display, dan staat de recorder wat dit betreft goed ingesteld, maar TV5 is niet het goede gastkanaal.

      Dat is n.l. Eurosport. Als echter verder alle zenders nog correct in de recorder staan, dan kunt u handmatig Eurosport toevoegen, of de zender die nu gastkanaal is, wijzigen.

      Maar daar ik zo niet weet wat er is gebeurt, is dat dus alleen maar door u zelf te controleren. Het kan dus wellicht handiger zijn alle zenders opnieuw op te slaan en alle andere instellingen zoals postcode etc. na te kijken, want ik kan zo niet aangeven of dit dus allemaal nog klopt.

      Mvg. Willem.

      Geantwoord op 17-12-2014 om 20:38

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info