• Hoe haal ik een kopieerbeveiliging van een opname af?

    Gesteld op 14-9-2015 om 15:19 in forum Panasonic DMR-EH69 Misbruik melden
    • Je kan volgens mij iets instellen in de recorder zelf, maar tegenwoordig kun je het best, een opname welke je wilt bewaren, meteen op DVD zetten. Als een opname eerst op de harde schijf wordt gezet, kan het overzetten later niet lukken door de kopieerbeveiligingen welke steeds vaker worden opgelegd.

      Zeker als je opneemt vanaf ene decoder, is het raadzaam om op bovenstaande manier te werken.

      mvg. Willem Geantwoord op 14-9-2015 om 18:31

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • waar je die instelling vind, weet ik zo helaas niet, maar wellicht vind je dat in de handleiding hierboven terug. Ik plaats bij veel apparaten en ken dus niet van elk apparaat alle ins en outs. Maar eenmaal in het menu moet het ook wel te vinden zijn.

      Direct opnemen op DVD doe je, door i.p.v. de HDD te selecteren, te kiezen voor DVD. Let er dan uiteraard wel op dat je de opname wel synchroon start, zodat alleen dát op de DVD komt, wat je er op wilt hebben.

      Gebruik je een DVD+r, dien je deze eerst door de DVD recorder te laten formatteren. Bij een DVD-R hoeft dit niet. je kan tevens nog kiezen voor XP/SP/LP etc. om de kwaliteit aan te passen en/of meer op een DVD te kunnen zetten.

      Mvg. Willem Geantwoord op 14-9-2015 om 19:19

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info