• Hallo Willem, hierbij de volgende vraag: stel ik neem een programma op, b.v. RTL4 en hierbij wordt tuner1 gebruikt. Daarnaast kijk ik gelijktijdig naar NPO1 en hier wordt dan tuner2 gebruikt. Wanneer ik na dan na enige tijd de opname van RTL4 beëindig en ik blijf gewoon door kijken naar NPO1, wordt dan van tuner gewisseld of blijft deze gewoon via tuner2 gaan ? Met andere woorden, ik kijk naar 1 programma, maar tuner1 wordt daarbij niet gebruikt omdat dat programma als tweede is ingeschakeld. Ik hoop dat mijn vraag duidelijk is. vr.gr. Egbert Reinders

    Gesteld op 22-2-2018 om 00:54 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag Egbert,

      er word niet van tuner gewisseld, want dat zou je dan zien in de weergave. Maar het kan ook zo zijn dat alleen tuner 1 in werking is, terwijl je naar 1 zender kijkt, en een andere opneemt. Dat gebeurt als die zenders zich beiden in dezelfde stream bevinden. Of anders gezegd, dezelfde frequentie hebben. Je kan in die gevallen dus nog een zender opnemen, maar dan komt tuner 2 bij.

      Als je 2 zenders tegelijk opneemt en op de OK knop drukt, zie je alle zenders langskomen en dan geld dit: degenen die in het wit zijn, zijn nog te bekijken, degene in het grijs niet.

      Is het zo wat duidelijk voor je?

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 22-2-2018 om 13:49

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info