• Beste Willem, nog even een vraag over de twee tuners: als ik naar een programma kijk en een ander programma opneem zijn dus de beide tuners actief. Als ik dan in het menu de signaaldetectie oproep constateer ik dat beide tuners niet dezelfde signaalsterkte hebben, b.v. de ene 50 en de andere 70. Aangezien ze het signaal via dezelfde coaxkabel krijgen zou dat geen verschil moeten maken. Is het dan misschien zo dat de zenders het verschil maken ? Dus dat b.v. Nederland 1 een andere signaalsterkte heeft dan SBS6 ? Of zijn er nog andere factoren ? Alvast bedankt voor je reactie. vr.gr. Egbert Reinders

    Gesteld op 1-3-2018 om 14:10 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Hallo,

      Niet altijd zijn beide tuners actief, want je hebt te maken met de zender streams. Maar dat even terzijde. Zijn beide tuners in gebruik, lees je bij tuner 2 een hogere sterkte uit dan bij tuner 1. Dat is normaal en zie je altijd als je gewoon via het menu werkt. Via het verborgen menu is dat anders en zie je nagenoeg dezelfde waarden. Maar deze kunnen wel wat fluctueren. Maar als alles goed werkt hoef je jezelf hier geen zorgen om te maken. Zolang die waarden niet onder de 30%, mag zelfs nog wat lager zijn, komen, is er niets aan de hand. Volstrekt normaal dus.

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 1-3-2018 om 15:00

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info