• ik werk met een one for all afstandsbediening.ik neem op door de guide knop in te drukken,daarna het gewenste programma te zoeken druk op oke en daarna naar opnemen,maar ik kan maar niet vinden hoe ik hem dan kan afspelen

  Gesteld op 15-7-2018 om 15:47 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
  • Ik weet natuurlijk niet welke afstandsbediening je precies gebruikt, maar afspelen doe je normaal gesproken door op de knop 'media' te drukken. Is deze knop ook aanwezig op de door jou gebruikte afstandsbediening, of is er een ander toets die dit (mede) ondersteund?

   Mvg Willem
   Ondersteuning Humax Geantwoord op 16-7-2018 om 22:42

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info