• hoe moet ik opnemen en hoe kan ik het opgenomene zien

  Gesteld op 15-7-2018 om 15:24 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
  • Opnemen kun je b.v. den door naar de Guide te gaan, daar het gewenste programma te kiezen en met de OK knop te kiezen voor opnemen of voor een herinnering. Afspelen doe je door naar Media te gaan met de knop 'media' op de afstandsbediening.

   maar zulke zaken staan uiteraard ook de handleiding welke hierboven is in te zien. Ik raad je dan ook aan dat te doen, daar er veel meer mogelijkheden zijn, ook qua opnemen, die ondoenlijk allemaal zo aangegeven kunnen worden. Spelen er issues of andere zaken is ene vraag stellen uiteraard prima.

   Mvg. Willem
   Ondersteuning Humax Geantwoord op 16-7-2018 om 22:46

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • dank voor het antwoord.Maar ik heb op de afstandsbediening one for all geen media knop kan wel via menu naar de media instellingen,en dan naar schijf beheren en dan kom ik niet verder kan alleen deformateren van de harde schijf,daar zie ik wel dat er opgenomen is,maar afspelen ho maar Geantwoord op 19-7-2018 om 13:22

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Dat is vaak een issue met universele of systeemafstandsbedieningen. Je mist dan vaak toch bepaalde opties. Met de knop media kom je meteen bij de lijst opnames terecht, welke je daar kan selecteren en starten met de OK toets en de pijltoetsen. Je moet sowieso niet in het beheren terecht komen, want daar vind je de optie weergeven van opnames dus niet. En formatteren moet je natuurlijk alleen doen als er niets meer op de schijf staat, wat er nog op staat eraf mag, of als dat echt nodig is. Overigens is het wel goed van tijd tot tijd de schijf even op die manier op te schonen.

   Maar je kan dus het best even achter een originele afstandsbediening aan. Die kun je bv. bij Humax/Quantis bestellen. Dan weet je zeker dat alles gaat werken zoals je dat wenst.

   Mvg. Willem
   Ondersteuning Humax Geantwoord op 19-7-2018 om 17:24

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info