• Goedeavond,
    Ik heb een humax iHDR-5050c maar nu is mijn vraag hoe zet ik deze uit. Er werd gezegd niet uit te zetten maar dat ik op tv-en stand by knop moet doen. Beetje onduidelijk misschien maar wat is nou het beste. Al vast bedankt,
    Desiree

    Gesteld op 27-10-2015 om 19:30 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
    • De Humax wordt met de schakelaar op de voorkant (en de afstandsbediening) geschakeld tussen 'aan' en 'standby'. Hij kan helemaal uit gezet worden met de schakelaar op de achtkant. Het is aanbevolen hem niet volledig uit te zetten, dus alleen de schakelaar aan de voorkant of afstandsbediening te gebruiken.
      E.e.a. is ook te lezen in de handleiding die vanaf deze site te downloaden is.
      Peter Geantwoord op 27-10-2015 om 20:13

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Desiree,

      het is niet raadzaam de decoder geheel uit te schakelen, maar inderdaad op stand-by te zetten, of deze moet al een langere periode niet worden gebruikt.

      Je kan gewoon op de on/stand-by toets drukken op de decoder/PVR zelf, of op de afstandsbediening. Maar let er dan wel op dat de PVR toets oplicht als je de decoder/PVR bediend.

      Als b.v. de Tv toets zou oplichten, druk dan even op de PVR toets, zodat deze even oplicht. het is vaak n.l. ook mogelijk je Tv te bedienen met de afstandsbediening van de Humax.

      Maar zorg dus dat het apparaat niet helemaal wordt uitgeschakeld, ook al, omdat deze anders ingeplande programma's dan niet zal opnemen.

      Ook daarvoor moet dus het apparaat in stand-by staan en zal dan (deels) inschakelen om de opnames te maken.

      Als je de decoder in het menu, onder het kopje 'energiebeheer' van de energiespaarstand haalt, zal de decoder tevens de tijd in het display tonen als deze in stand-by staat. Tevens zie je dan niet meer wanneer de Guide/smartcard worden bijgewerkt.

      Helaas is het bij de 5050 nog niet zo dat deze in die stand veel vlotter opstart, zoals bij de nieuwe modellen wel het geval is.

      Lees anders ook eens wat andere vragen en reacties door, daar hier al zeer veel info is terug te vinden.

      Je kan ook een zoekwoord invullen in het lichtgele zoekvlak boven de vragen, en op zoeken klikken. Je ziet dan een aantal vragen/reacties m.b.t. je zoekwoord.

      mvg. Willem.
      site beheer Geantwoord op 27-10-2015 om 20:34

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info