Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 17 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Hoe kan ik het water dat in de machine zit afvoeren? Gesteld op 27-7-2018 om 08:35

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb een delonghi pac95. Wanneer hij langer dan een kwartier aanstaat omt er veel water ui het apparaat. Waar zit de opvangbak. Heeft iemand een schena van dit apparaat.
  Gesteld op 23-7-2018 om 19:03

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Er zit onderaan achter een dopje langs waar het opvangbakje kan geleegd worden. Echter kan er een buisje verstopt geraken en dan loopt het water er onder uit. Hebben wij ook gehad. Indien niet meer in garantie: zijkant openschroeven, paneel eraf en gaatje van dat buisje met soepele draad openprikken. Geantwoord op 24-7-2018 om 10:56

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hier mijn notitie van toen: De technieker heeft het toestel geopend (langs de linkerzijde als je er voor staat) en op halve hoogte het ondiepe witte wateropvangbakje (onder de koelelementen) daar de afvoer van doorgeprikt met een fijne schroevendraaier en alles terug toegemaakt. Werkt sindsdien foutloos, geen druppel meer gezien.
   NinaGeantwoord op 24-7-2018 om 10:58

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Werkt de airco op gas moeten we dat zelf bijvullen want hij koelt niet meer Gesteld op 26-5-2018 om 12:44

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Contacteer de firma voor onderzoek en herstelling. Het kan iets simpel zijn als een verstopte waterafvoer. Geen idee of er gas inzit, maar zeker niet aan gaan zelf prutsen. Geantwoord op 27-5-2018 om 08:54

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
 • Er komt water uit aan de achterkant Gesteld op 19-7-2014 om 18:11

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Het waterreservoir moet geregeld geleegd worden, maar ik kan er niet aan, in de handleiding staat nergens hoe te doen (aan einde seizoen alleen maar ???), met of zonder zwarte stop, er lopen liters water uit onderaan (per uur).
  Nina
  ninavanwon@hotmail.com Gesteld op 3-7-2010 om 10:04

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • ja zelfde probleem die lekbak noemen ze in het schema tray maar ik kan ook geen zwart stop bestellen die in de lekbak vooraan moet heeft hier iemand nog meer problemen mee? en zo ja waar zou je zo'n stop kunnen bestellen?
   groeten vincent mastervinnie23@hotmail.com Geantwoord op 18-10-2011 om 12:56

   Waardeer dit antwoord (10)Misbruik melden
  • De technieker heeft het toestel geopend (langs de linkerzijde als je er voor staat) en op halve hoogte het ondiepe witte wateropvangbakje (onder de koelelementen) daar de afvoer van doorgeprikt met een fijne schroevendraaier en alles terug toegemaakt. Werkt sindsdien foutloos, geen druppel meer gezien.
   NinaGeantwoord op 22-7-2014 om 19:28

   Waardeer dit antwoord (3)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: DeLonghi pac a 95

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info