• Ik heb een delonghi pac95. Wanneer hij langer dan een kwartier aanstaat omt er veel water ui het apparaat. Waar zit de opvangbak. Heeft iemand een schena van dit apparaat.

  Gesteld op 23-7-2018 om 19:03 in forum DeLonghi pac a 95 Misbruik melden
  • Er zit onderaan achter een dopje langs waar het opvangbakje kan geleegd worden. Echter kan er een buisje verstopt geraken en dan loopt het water er onder uit. Hebben wij ook gehad. Indien niet meer in garantie: zijkant openschroeven, paneel eraf en gaatje van dat buisje met soepele draad openprikken. Geantwoord op 24-7-2018 om 10:56

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hier mijn notitie van toen: De technieker heeft het toestel geopend (langs de linkerzijde als je er voor staat) en op halve hoogte het ondiepe witte wateropvangbakje (onder de koelelementen) daar de afvoer van doorgeprikt met een fijne schroevendraaier en alles terug toegemaakt. Werkt sindsdien foutloos, geen druppel meer gezien.
   Nina Geantwoord op 24-7-2018 om 10:58

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info