Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 97 Naar de handleiding
Nederlands Gebruiksaanwijzing 40 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Ik heb een Technicolor TC7210 modem van Ziggo. Aan dit modem heb ik een LaCie Rikiki USB 3 HD aangesloten. Ik wil deze externe schijf gebruiken voor het opslaan van mijn CD's omdat ik een SONOS playbar heb. Ik zie de Externe HD wel ergens in het netwerk hangen maar kan deze niet benaderen. In de configuratie van de Modemheb ik alles ingesteld wat ik maar kon instellen maar er komt geen verandering in het benaderen van de schijf.
  Ik heb zelfs een TP-link Single USB2.0 Port MFP and Storage Server gekocht maar ook dan kan ik mijn externe HDD niet benaderen. Moet ik de HDD formatteren? een bepaalde mappenstructuur aanbrengen?
  Ik hoop dat iemand mij kan helpen.
  Han Gesteld op 25-4-2020 om 20:05

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • hoe kan ik op een bepaalde tijd de wifi automatisch uitzetten en dan de wifi weer automatisch inschakelen op de modem van Ziggo. Het betreft de TC7210. Dit om te zorgen dat de kinderen na 22:00 uur s'avonds niet meer op het wifi netwerk kunnen na 22:00 uur. Andere bewoners moeten dit overigens wel kunnen. Mij lijkt dan dat je ergens in een schema een device moet selecteren en hieraan een tijdschema moet kunnen koppelen. Ik kan echt niet vinden waar, terwijl ik het vroeger op mijn Linksys zonder problemen wel kon doen.
  Een schakelklok botweg tussen de modem of handmatig inloggen is geen optie. Zelf wil ik in de nacht nl wel kunnen internetten draadloos.
  Moet ik dan intern uitzetten en de hotspot aan laten oid. Gesteld op 17-12-2016 om 22:27

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • hallo ik heb een repeater van dymond model WR03 maar mijn modem geeft geen internet weer hij zegt dat er een beveilinging op hoe krijg ik de repeater alsnog werkend Gesteld op 22-8-2016 om 16:33

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Heb waarschijnlijk hetzelfde probleem en ontdekt dat mijn modem alleen WPA2 met PSK ondersteund. De repeater ondersteunt dit dus niet. Morgen meteen terug naar Action. Geantwoord op 4-9-2016 om 16:10

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Technicolor TC7210 - Ziggo

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info