• Sinds enige tijd knippert bij elke opname centraal in beeld de code E:62:10.
  Geen idee wat dit is; waarschijnlijk een foutcode?

  Gesteld op 10-8-2015 om 16:48 in forum Sony DSC-HX400V Misbruik melden
  • E:61:??
   E:62:??
   E:91:??

   Er is een storing in het apparaat opgetreden. Stel alle instellingen van het apparaat terug op de standaardinstellingen en schakel het apparaat daarna weer in. Geantwoord op 10-8-2015 om 19:17

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
  • Dit is een fout met de stabilisatie van de camera en is een wel bekend probleem met veel SONY camera's, . zie mijn post van 10-2-2019 om 09:43 onder Home > Beeld > Digitale Camera > Sony > DSC-HX400V (www.gebruikershandleiding.com/Sony-DSC-HX400V/819430/antwoord.html) of lees Link... Geantwoord op 10-2-2019 om 09:59

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Google+, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info