• Bij elke opname met mijn Sony HX400V knippert een code centraal in het beeld: E:62:10
  Lijkt mij een foutcode???

  Gesteld op 10-8-2015 om 16:35 in forum Sony DSC-HX400V Misbruik melden
  • E:61:??
   E:62:??
   E:91:??

   Er is een storing in het apparaat opgetreden. Stel alle instellingen van het apparaat terug op de standaardinstellingen en schakel het apparaat daarna weer in.
   Geantwoord op 10-8-2015 om 19:09

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • customersupport.be-nl@eu.sony.com
   31/07/2015
   [Dit bericht markeren]
   Probeer dan u vraag te stellen op deze site.als er iets was dat ik niet wist hebben ze mij steeds correct antwoord gegeven Geantwoord op 11-8-2015 om 11:24

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info