• Onlangs camera aangeschaft. Downloaden fotos' via Play memories gaat goed naar pc. Mogelijkheid via WIFI en I phone is ook duidelijk. Bestaan er mogelijkheden om foto's rechtstreeks van camera op USB stick of Tablet op te slaan?

  Gesteld op 23-9-2015 om 14:17 in forum Sony DSC-HX400V Misbruik melden
  • ik zet de fotos van de camera op de pc en dan plaatst u de usb stick in pc en zet dan de fotos van pc naar usb stick Geantwoord op 24-9-2015 om 20:13

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik plaats het kaartje uit de camera in de card reader van de pc. Binnen enkele seconden staan de foto´s dan op je pc en dan kun je ze simpel overzetten naar een usb stick of ext. schijf. Geantwoord op 24-9-2015 om 22:29

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info