• Heel graag zou ik een heel uitgebreide handleiding willen voor bij mijn camera: Sony Cybershot DSC-HX400V. Ik vind degene die ik op deze site zie, te summier. Bovendien had ik die al bij de camera gekregen en kon ik er niet in vinden wat ik zocht.
  Waar kan ik die vinden of krijgen?

  Gesteld op 20-5-2015 om 16:12 in forum Sony DSC-HX400V Misbruik melden
  • ustomersupport.be-nl@eu.sony.com
   7/04/2015
   [Dit bericht markeren]
   Ik heb goede ervaringen met customer suport(e mail hierboven aangegeven;Als ik een vraag heb ga ik naar deze site .U kunt dan ook vragen naar de HELP GIDS van de DSCHX400V Aan mij hebben ze laten weten waar ik deze kan downloden .Hij is ZEER uitgebreid.Ik denk dat ik die gevonden heb op de site van sony en dan op ondersteuning.Moest ik de site zelf nog vinden laat ik u iets weten Geantwoord op 13-6-2015 om 18:39

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info