• Sinds 8 september werden geen gegevens meer doorgestuurd naar mijn telefoon. Meerdere malen de app verwijderd en opnieuw geïnstalleerd en weegschaal gereset. Batterijen verwisseld. Niets helpt. Ik zie nu in de display dat het gewicht in ponden wordt weergegeven. Ik krijg het niet voor elkaar om kilo's te zien te krijgen. Ik zou ook graag alle gebruikers gegevens willen wissen. Helaas weet ik niet hoe. Ben ondertussen behoorlijk gefrustreerd.

  Gesteld op 21-9-2020 om 10:29 in forum Sanitas SBF 70 Misbruik melden
  • Bij mij is hetzelfde probleem.
   Ik heb al een klacht bij de app gezet, en ze een mail gestuurd.
   De app haalt niks meer binnen van de weegschaal. Misschien een goed idee dit ook te doen. Lijkt mij hoe meer klachten ze krijgen hoe beter.
   healthcoach@sanitas-online.de is het mail adres Geantwoord op 21-9-2020 om 12:31

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Ik heb precies hetzelfde probleem. Geen gegevensuitwisseling meer naar mijn mobiel. Heel erg hinderlijk. Alles al geprobeerd. Dit zou toch bekend moeten zijn bij de leverancier. Geantwoord op 22-9-2020 om 10:16

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • info@nxtretail.nl heb ik een mail gestuurd. Als antwoord kreeg ik dat zij de weegschaal al lang niet meer in hun assortiment hebben en dat ik navraag moet doen waar ik hem heb gekocht. Helaas heb ik geen idee waar ik die toen gehaald heb. Ik heb ook een mail gestuurd naar het Duitse emailadres. Hopelijk van daaruit meer succes. Geantwoord op 22-9-2020 om 11:12

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Ik kreeg net mail van de Duitse. Ze gaan het bekijken. Van de Nederlandse nog niks gehoord. De weegschaal komt bij de Lidl vandaan.
   Zo samen komen we er wel.
   Hoop dat hij snel weer werkt :) Geantwoord op 22-9-2020 om 11:40

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik had vandaag een mail uit Duitsland. Waar ik met mijn telefoon niks mee kon. Maar ik had wel in de app store een update voor de sanitas app. Ik heb de update direct geïnstalleerd. En bij mij doe hij het weer. Dus kijk even in de app store of jullie ook een update hebben.:) Geantwoord op 23-9-2020 om 10:30

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info