• Zojuist ook een mail verzonden aan healthcoach@sanitas-online.de . Helaas ook geen synchronisatie. Ik zal Lidl ook een belen.

  Gesteld op 27-9-2020 om 23:09 in forum Sanitas SBF 70 Misbruik melden
  • - Als je de weegschaal niet kan synchroniseren komt dat doordat andere Bluetooth apparaten contact maken met de weegschaal. Ontkoppel alle andere apparaten en de koppeling lukt, als de laatste app is geïnstalleerd.
   - Iedere gebruiker een eigen app op zijn smartphone met zelfde naam en wachtwoord.
   - Wel 3 letters van je naam instellen via instellingen-tik op naam weegschaal en vul in, nu verschijnt je naam net alle extra waarden op het display. Geantwoord op 2-12-2020 om 21:03

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Bij mij deed ie het weer na de nieuwe update alleen liet ie het vorige week weer afweten. Heb de weegschaal verwijderd en weer helemaal opnieuw toegevoegd . En toen kon ie weer verbinden en sychroniseren. Geantwoord op 2-12-2020 om 21:30

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info