• mijn cv ketel blijft doorbranden, ondanks dat ik hem heb gereset.
    Er staat niets in de handleiding hierover. Iemand enig idee?

    Gesteld op 8-4-2018 om 17:12 in forum Remeha Quinta 35c Misbruik melden
    • Goedemiddag, Wat vervelend dat de ketel door blijft branden. Dit kan te maken hebben met een instelling van de kamerthermostaat, maar kan ook bijvoorbeeld de driewegklep zijn. Ik adviseer je contact op te nemen met je installateur. Hij kan ter plekke de situatie bekijken en beoordelen. Mocht hij er niet uitkomen dan kan hij contact met ons opnemen voor meer technische ondersteuning. Met vriendelijke groet, Remeha BV Team Customer Care Geantwoord op 10-4-2018 om 13:19

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info