• Dag Willem, het is alweer enige tijd geleden sinds de beantwoording van de laatste vraag. Het systeem (LSW-1/Quantis) werkte prima, maar daar is nu de klad ingekomen. Snoeren raakten los en bij heraansluiting krijg ik harde "knallen" uit de speaker(s?). In conclaaf met de heren van Quantis leverde uiteindelijk het verzoek op om alles terug te sturen naar Eindhv. Is natuurlijk een heel gedoe dus ik wil proberen of de winkel waar ik destijds koos voor Quantis een transport dienst heeft met het moederbedrijf. Ik weet echter de naam van die winkel niet meer helaas. Vraag: weet jij nog welke winkel hier in den Haag dat geweest kan zijn? Kan ook evt. gecombineerd met familiebezoek in Eindh. e.e.a. zelf afleveren, maar heb geen antwoord op de vraag of dat überhaupt kan en dan bij voorkeur op een Zaterdag. Valt natuurlijk buiten je competentie, maar misschien heb je een nuttig advies over de verzending. Neem aan dat het je goed gaat! Groet, Niki

    Gesteld op 1-10-2016 om 15:09 in forum Quantis LSW-1 Misbruik melden
    • Dag Niki,

      het gaat helaas al een tijd niet zo goed en zit nu even achter de PC maar dat gebeurt op het moment niet zoveel. Ik weet echter niet welke vakzaak dat geweest zou moeten zijn, en je kan de LSW ook afgeven in Eindhoven, maar niet in het weekeinde. Je kan ze wel vragen wanneer dat daar wel schikt, maar ik denk dat opsturen toch de kortste klap is.

      Hier wordt het apparaat trouwens nog elke dag met veel plezier gebruikt en het spijt me te horen dat dit in jou geval niet zo is, maar men zal dat zeker goed gaan oplossen.

      mvg. Willem Geantwoord op 1-10-2016 om 21:39

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info