• Hallo.
    Heb 2 dagen geleden de lsw1 aangeschaft en heb problemen met het instellen van bleutooth en af en toe hoor ik 'n flinke bromtoon, kan iemand mij helpen
    Vr.gr. John.

    Gesteld op 11-10-2015 om 12:39 in forum Quantis LSW-1 Misbruik melden
    • Dag John.

      daar er over deze functie eigenlijk nog geen vragen zijn gesteld, heb ik me hierin nog niet zo verdiept. Heb het apparaat hier wel staan, maar richt me meer op de decoders/PVR's van Humax (Quantis electronics).

      Maar wat is het precies waar je tegenaan loopt bij het instellen? Als je stappen in de handleiding volgt, moet het goed te doen zijn, maar het is wel zaak dat een smartphone etc. dichtbij het het systeem ligt. Als de afstand wat te groot wordt lukt dat niet.

      Ik ben nog zeer 'ouderwets' en werk niet met een smartphone o.i.d. en maak dus eigenlijk geen gebruik van de bluethooth functie, maar heb het destijds wel uitgetest.

      De bromtoon die je noemt, kan ontstaan door andere apparaten die op dezelfde groep zitten als de LSW-1, zoals b.v. een magnetron, maar ook andere (draadloze) apparaten kunnen een stoorzender zijn. Het is dus niet zo eenvoudig aan te geven waar dit precies vandaan komt, maar ik spreek Humax regelmatig en zal dit hen even voorleggen.

      Mvg. Willem Geantwoord op 11-10-2015 om 17:45

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info