• kopt het dat de fin van de Pioneer dvr-555h zomaar start om te koelen ook als ie stil staat bv
  `s nachts

  Gesteld op 17-2-2014 om 19:11 in forum Pioneer DVR-555H-S Misbruik melden
  • Nee wat wel in de nacht gebeurt is dat de EPG aan gaat om programmagegevens te laden voor de dag daarna.
   In wintertijd is dit van 3.00 uur tot 5.00 uur en in de zomer van 2.00 uur tot 4.00 uur in de nacht (dat gebeurt ook nog 2 keer op de dag (tijdblok van 2 uur), en dan gaat ook de ventilator draaien omdat de recorder dan in stand-by gaat!!
   Geantwoord op 18-2-2014 om 23:01

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info