• Na jarenlang plezier gehad te hebben van mijn HD-recorder 555H laadt hij van de een op de andere dag de programmagegevens van de commerciele omroepen niet meer. In het overzicht staan nog wel de gegevens van Ned. 1, 2 en 3, de rest is leeg. Ik heb via Editor het guideplus-systeem gereset en nu is alles leeg... Iemand enig idee wat er aan de hand kan zijn? En hoe een en ander opgelost kan worden?

  Gesteld op 29-4-2014 om 19:51 in forum Pioneer DVR-555H-S Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem sinds afgelopen weekend bij al mijn recorders van zowel pioneer als sony, hij laadt trouwens geen ene zender op het moment.
   Maar de publieke omroepen worden voor een gehele week gedownload, dus dat word omstreeks donderdag bij die zenders ook merkbaar.
   Ik heb het idee dat het in de aanvoer via Eurosport fout gaat.
   Bij UPC weten ze ook de reden niet. Geantwoord op 30-4-2014 om 01:38

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem... net5 was al tijd niet meer goed. Zouden de commerciële zenders de gegevens niet meer aanleveren?l? Geantwoord op 1-5-2014 om 21:45

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Sinds gisteren laadt hij alle programmagegevens weer op al mijn recorders (is dus gegarandeerd een storing geweest)
   Resetten was dus niet nodig, en nu duurt het nog langer voor alles weer erin staat met het gevaar dat juist nu instellingen niet goed staan.

   Groetjes Geantwoord op 1-5-2014 om 23:19

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hoi, ik heb hetzelfde probleem. Ik mistte ook allerlei programma info en ben toen gaan resetten met grote gevolgen. Ben in de guide alle zenders kwijt. Heb via basis instellingen/setup navigatie meerdere keren alle zenders opnieuw gedownload maar zonder resultaat. In de guide zijn deze zenders niet zichtbaar. Is het bij jou al opgelost? Hoe heb je dat gedaan? Gr. Joke Geantwoord op 4-5-2014 om 19:34

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Ik heb niet gereset, je kan nu beter de EPG opnieuw installeren.
   Met als Hostkanaal Eurosport, ik denk dat er een beschadigingetje zit in de instal op het moment.
   Dus even de EPG gewoon nieuw installeren met postcode invullen etc.,
   Dan duurt het 1 of 2 dagen en zou alles weer moeten werken.

   Groeten Ed Geantwoord op 5-5-2014 om 12:05

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info