• Na een hernieuwde installatie van Pinnacle Studio 11 plus Ultimate kreeg ik tijdens het authorizeren van Bias Soundsoap PE 2x de melding: "There are no more authorizations available". Ik krijg de keuze tussen de probeerversie, daarna zou ik het programma moeten kopen.Dat kan toch niet bij een legale versie?

  Gesteld op 23-8-2017 om 11:30 in forum Pinnacle Studio 11 Misbruik melden
  • Volgens mij hebben ze geen update en ondersteuning meer voor studio 11. Maar als je contact zoekt en de kwestie uitlegt komen ze met een goedkope update naar studio 20. Er is inmiddels al een update naar studio 21!! Bij niet direct reageren nog betere aanbieding. En als je ooit studio hebt geregistreerd bij hun koste een update voor mij nog net 35 euro.! Wegens goede langdurige klant zijn. ????????Maar je kan probleem ook per mail naar corel sturen.in gewoon Nederlands. Succes! Geantwoord op 23-8-2017 om 14:37

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Hallo,
   Indien het een hernieuwde installatie op de zelfde PC/Laptop betreft, dan is het mogelijk dat niet alle gegevens in het register zijn verwijderd van de vorige installatie. Dit kan een probleem opleveren (ook bij een hogere versie van Pinnacle
   Het schoonmaken van een register kan bv met CCleaner . Schrik niet van de hoeveelheid.
   (Klik op deze LINK) kiezen voor FREE

   Succes gewenst
   Koop
   Geantwoord op 23-8-2017 om 19:49

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info