• Wij ook hetzelfde probleem met de oled 903 geeft telkens de melding dat hij restbeelden moet verwijderen en dat het een uur kan duren. Als je OK klikt gaat hij in standby.
  Na een uur de tv weer aangezet en opnieuw een melding dat het restbeelden verwijderen is onderbroken.
  TV kijken niet mogelijk, heel irritant.

  Gesteld op 8-3-2020 om 13:18 in forum Philips 55OLED803 Misbruik melden
  • Dit kreeg ik vandaag als antwoord via Messenger van een medewerker van Philips. Het ligt dus wel degelijk aan de update.....geantwoord dat ik hoop dat ze dan snel een update doen zodat het niet gebeurd als de TV actief is....lekker onder een film of voetbalwedstrijd...
   Hoi Joos, bedankt voor je bericht. Het spijt me als het overkwam als dreigend, dat is niet mijn bedoeling geweest. Maar, het is wel zo dat dit bericht alleen verschijnt om de tv te beschermen. Deze moet dan ook gerespecteerd worden, want als de berichten worden genegeerd, dan is er geen garantie. Dit is ook pas met nieuwe software ingesteld, maar het kan niet uitgezet worden. Mijn excuses voor het ongemak, maar er is niet dat we hieraan kunnen veranderen.
   Max, Philips TV Geantwoord op 9-3-2020 om 14:56

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info