• De Oled 903 TV al ruim een jaar in gebruik en nooit een melding gehad dat er restbeelden moeten worden verwijderd. Nu na de laatste update van december te hebben gedaan ineens telkens deze meldingen.
  TV kijken niet meer mogelijk. Weet iemand een oplossing?

  Gesteld op 8-3-2020 om 13:24 in forum Philips 55OLED803 Misbruik melden
  • Gisteren een link voor een softwareupdate gekregen van Philips customer service TV's. Veel werk met redelijk goede uitleg. Alles op een memory stick gezet volgens info en toen de memorystick in spanningsloze tv gedaan. Met stekker erin zag je dat er een software update uitgevoerd werd. Na kwartier klaar. Resultaat hetzelfde. Geen beeld knipperend stdby light. Weer contact opgenomen met Philips. Tv nog geen 8 maanden oud is volgens hun kapot. Nu copy bon mailen komen ze hem ophalen. Geen vervanging tussentijds. Zuur verhaal zeker met in het achterhoofd dat ik dus niet de enige ben en het wellicht gewoon iets softwarematig is. Fijn die internet of things :( Geantwoord op 8-3-2020 om 14:11

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Dit kreeg ik als antwoord via messenger. Dreigen dat het niet onder de garantie valt als ik het beeld niet opschoon en het scherm dan stuk gaat. De tv hoort dit automatisch te doen als je hem uitzet en niet midden in een programma wat je zit te kijken.
   —-Hoi Joos, bedankt voor je reactie. Ik begrijp dat het vervelend is, maar dit kan niet aangepast worden. Het komt alleen wanneer het nodig is, en dat is na een lange tijd van tv kijken. Zonder dat dit wordt gedaan zal de tv schade oplopen, en dat zal dan niet onder de garantie vallen.
   Max, Philips T——/ Geantwoord op 9-3-2020 om 12:21

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info