• Hallo.
    Mijn vraag over de DMC-FZ 1000 welke goede film eigenschappen heeft kan ook in 4K. daar staat volgens mij ook mijn camera op. Als ik dan deze upload naar you tube geeft hij slechts 1080 aan in plaats van 1440. Hoe moet ik deze camera nu wel instellen. Ik zou graag persoonlijk met iemand daar over willen spreken of eventueel hulp krijgen. Woon in het noorden des lands en ben te bereiken via mail waar ik dan mijn telefoonnummer wel in bekend maak ben eventueel bereid om er even voor te reizen. Heb dus alle mogelijkheden ook om 4K af te spelen.

    Gesteld op 27-3-2018 om 21:22 in forum Panasonic DMC-FZ1000 Misbruik melden
    • Hallo Wim.
      Hartelijk dank voor je reactie. Dit alles word misserabel ivm mijn engels. Ook You Tube zelf geeft enige uitleg waarbij er aangegeven wordt ook de resolutie van 2560x1440 te gebruiken en ook dat doe ik maar het schijnt toch tevergeefs er blijft gewoon 1080 bij mij staan ipv de 1440 zoals dat staat bij de 4K filmpjes.
      Ik hoop toch op meer hulp, maar toch bedankt. Geantwoord op 29-3-2018 om 09:45

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info