• dag, welke geheugenkaarten zijn minimaal geschikt voor deze camera en welke:
    1) indien wordt gefilmd
    2) indien alleen wordt gefotografeerd
    3) bij een mix van beiden

    ik begrijp dat de snelheid die wordt aangegeven (1000x of 633x ) die ik tegenkwam m.n. te maken heeft met de snelheid van het verwerken van de beelden , maar niets zegt over de kwaliteit ervan.
    TEn slotte werd mij Lexar aangeraden een geen SKANdisc dat je vaker aangeboden ziet.
    Ben benieuwd naar reacties en alvast met dank!
    H. van Wandelen

    Gesteld op 29-3-2018 om 15:11 in forum Panasonic DMC-FZ1000 Misbruik melden
    • ik gebruik een 16Gb sandisk Extreme Pro die prima bevalt. Deze heeft aan gegevens een 95mb/s schrijven en is voldoende om zowel film als foto,s op te zetten. Verder heb ik een zelfde kaart van 64Gb waar ik meestal als ik veel film gebruik van maak. Geantwoord op 29-3-2018 om 16:06

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Sandisk SD C10 U1 kaarten zijn prima. Voor normale opnames/filmen in MP4 en voor TV AHD gebruik ik die vaak. Maar omdat ik in RAW fotografeer en regelmatig film in 4K gebruik ik een SD kaart met een grotere geheugen en snelheid. N.l Extreme Pro maar wel met 64 MB of hoger en type C10 en kwaliteit U3 ipv U1.Want die is geschikt voor 4K filmen.Ik heb net een 128MB C10 U3 besteld om langer te kunnen filmen.
      Succes, FAJ Geantwoord op 29-3-2018 om 22:03

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info