• dag, ik beschik over een vergelijkbare camera (Sony). En deze kan van een afgebeelde foto als het ware opnieuw een foto maken (van een vergroting/detail van de eerder gemaakte foto). Ik kom er niet achter of dit ook met deze camera kan. Waarschijnlijk dien ik gebruik te maken van één of ander foto(shop)programma om dit te bewerkstelligen...hetgeen ik dan als een behoorlijke beperking ervaar. Want waarom zou je met dit toestel niet opnieuw een foto kunnen maken van (een uitsnede van) een eerder gemaakte foto?!

    Gesteld op 23-3-2018 om 12:59 in forum Panasonic DMC-FZ1000 Misbruik melden
    • Dag Sony,
      Bij Panason kan bij de odul afspelen foto's bijsnijden.
      Dan wordt er een kopie van die foto opgeslagen als je aangeeft foto bewaren.
      Dus terugkomen op jouw vraag, kan van een afgebeelde foto een nieuwe foto worden gemaakt, is het antwoord "ja" na het bewerken, bijv. bijsnijden, van je foto in je camera.
      Dan moet deze wel opslaan. En dit is een kopie. Het orginele foto wordt bewaard, blijft brstaan.
      Veel succes, FAJ Geantwoord op 23-3-2018 om 16:38

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • beste en hartelijk dank. Ik begrijp je antwoord niet geheel, maar mogelijk ook omdat ik nog steeds bezig ben om deze camera FZ1000 te leren kennen. Wat bedoel je met ' odul" . Nogmaals, als ik een foto maak (en dus geen film) en deze foto terugkijk, dan zou ik graag van die afbeelding weer een foto willen maken, althans een deel van de foto door b.v. een geringe uitvergroting oid. Je merkt op dat dit kan met de camera zelf en zonder gebruik te maken van een apart fotoshopprogramma dat buiten de camera om gebruik dient te worden?
      Alvast met dank voor je verdere verklaring! Grt. Hein Geantwoord op 24-3-2018 om 17:40

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Sony,

      In mijn vorige reactie bedoelde ik "Menu".
      Zie voor uitleg blz. 242 van deze handleiding bij "bijsnijden".
      In gebruikershandleiding.com vind je alle nodige informatie voor panasonix fz 1000.
      Veel succes. Anders bericht sturen naar farro_j@yahoo.com
      FAJ Geantwoord op 25-3-2018 om 20:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info