• Hallo, ons fornuis/oven piept na gebruik. Niet het koelen van de oven. Maar een zoemend geluid. Iemand enig idee wat dat kan zijn?

  Gesteld op 24-4-2015 om 21:48 in forum M-System MFTD-96IX Misbruik melden
  • Ik had t zelfde probleem met mijn oven type MIO-630 IX,, geen idee waardoor t komt, maar erg storend. Nu ander probleem; oven doet niets meer, maar klokje werkt nog wel, Nr 6 van klokje knippert alleen als ik op aan de draaiknoppen zit, maar verder reageert niets en doet oven niets. Geantwoord op 25-6-2016 om 22:54

   Waardeer dit antwoord (17) Misbruik melden
  • Hallo, ik heb t probleem net opgelost; oven bleek op showroomstand te staan en heb t opgelost door een paar keer - en klokje en plus, en paar keer op wissen v geheugen te drukken. Plotseling deed mijn oven het weer. Geantwoord op 25-6-2016 om 23:18

   Waardeer dit antwoord (22) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info