• Oven is op alle fronten uitgevallen, dus geen functies en geen verlichting. Voor de rest is er wel stroom op het fornuis (Klok en elektr.ontsteking) type MFT 96 IX. Wie heeft een tip? zitten er ergens zekeringen?

  Gesteld op 7-12-2013 om 14:25 in forum M-System MFTD-96IX Misbruik melden
  • Ja, het zit op de printplaat van de klok hier zit een relais op wat defect is, dit zorgt er voor dat de oven het niet doet maar wel de ontsteking van de gasbranders. oplossing nieuwe printplaat Geantwoord op 15-3-2015 om 12:35

   Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden
  • Bij ons hetzelfde probleem. Oven valt uit, licht valt uit, klokje uit en ontsteking werkt niet meer. Lijkt op kapotte zekering maar waar vind ik die? Bij M systems zeggen ze niet bekend te zijn met het probleem maar wel een monteur langs kunnen sturen voor 100 euro eerste half uur. Handje onder het klokje mag niet baten ;-) Geantwoord op 6-12-2015 om 13:54

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Klokje knippert maar de oven doet t niet? De knop met “handje” ingedrukt houden en bij mij werkte daarna alles weer. Geantwoord op 19-6-2018 om 15:12

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • De bovenplaat is los te maken door de schroeven onder de pitten los te maken en achter nog twee schroeven. Als je de plaat eraf haalt kun je bij de klok print komen. Nu zou ik liever alleen het relais vervangen maar tot nu toe heb ik hem niet kunnen vinden. Weet iemand waar ik op moet googlen?

   De hele klok print zag ik voor 129 euro staan. Googlen op ELA1000 H/001.111 en dan kom je bij de printjes. Alleen het relais vervangen lijkt me stukken goedkoper. Geantwoord op 22-9-2019 om 15:55

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info