• Een aantal jaren geleden hebben we ons een elektrisch M-System fornuis aangeschaft. Het type is MFTD96AN. Momenteel werkt de grootste oven niet meer. Onze handleiding vind ik niet meteen meer terug, en bij de verschillende handleidingen die ik hier terug vind, staat hij ook niet tussen. Is deze handleiding nog beschikbaar?

  Vriendelijke groeten,
  Daniël

  Gesteld op 3-5-2015 om 18:03 in forum M-System MFTD-96IX Misbruik melden
  • Beste Daniël, wij hebben deze oven vandaag gekocht en heb dus een handleiding erbij. Hoe wil je deze ontvangen?
   Ik heb zelf een vraag over dit fornuis. Wat voor een stroomaansluiting heb jij hierop? Normaal op 230 v of een krachtstroom aansluiting? Kunnen beide ovens gebruikt worden op 1 230v groep?
   In handleiding staan namelijk 2 aansluitingen vermeld. 230v en 400v. Dit zal dan via een perilex aansluiting via een nieuwe groep opnieuw in meterkast aangesloten moeten worden lijkt mij.
   Wat is jullie werkhoogte van fornuis? Geantwoord op 20-5-2015 om 21:43

   Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info