• Hallo, Kobo Clara is na het opladen ineens terug aar fabrieksinstellingen gegaan, alle boeken weg. Ziet wel WiFi maar kan niet verbinden. Ook met de kabel verbinden aan de computer doet ie niet, hij laadt dan alleen op. Batterij is volledig vol. Iemand een oplossing of is ie helemaal kapot?

    Gesteld op 20-10-2023 om 13:39 in forum Kobo Clara HD Misbruik melden
    • Je zou nog even kunnen proberen of je de e-reader nog een keer naar fabrieksinstelling terug kan zetten. (moet je even op google zoeken of hier in de handleiding hoe je dat kan doen terwijl je niet in instellingen kan komen) Misschien dat je de e-reader dan wel kan instellen, en even een tip voor de volgende keer, zet je boeken ook op je laptop of zo. Als je overigens je boeken bij Bol of Kobo hebt gekocht komen ze automatisch weer op je e-reader als je deze met de wifi verbind en je inlogt met je Bol of Kobo account. Geantwoord op 23-10-2023 om 07:09

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dank allemaal voor het meedenken. Uiteindelijk contact gehad met Kobo en via de desktop app van Kobo de ereader weer aan de praat gekregen. Geantwoord op 5-11-2023 om 17:22

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info