• Ik heb een e reader h20 maar hij laat niet meer op wat kan ik doen

  Gesteld op 28-3-2020 om 18:21 in forum Kobo Aura H20 Misbruik melden
  • Heb je al een andere lader en/of kabel geprobeerd? Als dat niet helpt hoop ik dat er nog garantie op je reader zit. Sucses. Geantwoord op 28-3-2020 om 19:03

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Andere kabel of ander laadstation. Probeer eens een telefoonlader en dan aan het stroom. Het kan best even duren voor je ziet dat deze daadwerkelijk aan het laden is. Geantwoord op 30-3-2020 om 07:12

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info