• ik wil mijn kobo aura h20 opladen. kan ik het ook via het lichtnet doen?

  Gesteld op 14-3-2020 om 12:25 in forum Kobo Aura H20 Misbruik melden
  • Even een reactie op de 230volt (moet denk ik 220 zijn) je kan rechtstreeks aansluiten op 220, hoeft geen adapter tussen, gewoon met de telefoonlader op laden, geen enkel probleem. Geantwoord op 16-3-2020 om 07:12

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Sinds 1990 is de spanning langzaam verhoogd naar 230 volt. Alleen verstokte oude mensen zeggen nog steeds 220. Een 5volt adapter is een telefoonoplader. Eigenlijk is het een transformator voor laagspanningsapparaten van 5 volt. Wel bij blijven he. Geantwoord op 16-3-2020 om 08:10

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info