• Nog maar keer proberen.

    Geen strippen? Snap ik niet. Of je hebt een oudere / andere versie van de ketel. Die van mij is van 2002. Die gaatjes zitten er niet voor niets in. Zal wel een wijziging zijn geweest. Gaatjes dienen er volgens mij voor om betere verbranding of verbrandings gas afvoer te krijgen. Maar aan de andere kant zou je er al eerder last van moeten hebben gehad. Heb je temperatuur in de kap wel eens gemeten? Met zo'n simpel metertje met afstand sensor? Te koop bij diverse zaken zoals bij action, o nee hoorde pas iemand zeggen dat hij naar ac- tion ging:-) kijken hoe snel de storing optreedt en bij welke kast temperatuur.

    Gesteld op 10-2-2016 om 09:58 in forum Intergas HR 22 Kombi Kompakt Misbruik melden
    • Inmiddels gecontroleerd of de pomp draait en dat is zo. De ketel die ik heb, is in 2004 gebouwd. Heb zo'n metertje we liggen maar zonder referentiewaarde en meetplaats kan ik daar niet zoveel mee vrees ik. Momenteel de NTC een halve centimeter verschoven maar mag toch niet ge oplossing zijn. De NTC's zijn nieuw, de klacht bestond voor het vernieuwen. Of de Furimat deugt niet, de ketel kan zijn warmte niet goed kwijt of de brander genereert teveel hitte.

      Morgen toch de afvoer nog eens goed nakijken..... Geantwoord op 10-2-2016 om 21:36

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Geen fouten kunnen vinden..... Nadenken en mij afgevraagd of er tolerantieverschillen in de NTC's kunnen zitten.

      Alle 4 NTC's bij elkaar gezocht, meten bij dezelfde temperatuur toch zeker niet dezelfde weerstand!

      Degene met de hoogste weerstand geselecteerd en bovenin de ketel geplaatst. Kap dicht en aan. Na 1 dag nog niet in storing gevallen dus lijkt hoopvol.
      Geantwoord op 11-2-2016 om 20:55

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info