• dit heb ik weer ,eerst de ketel schoongemaakt,mischien te goed ,doet het niet meer ,nu een andere op de kop kunnen tikken voor weinig gels cv afgtetapt andere er weer op dezelfde type hr 22 cw 3
    nu wel ww ,maar elke keer bij cv ,ketel aan de kook ,blijf aan het ontluchten ,zelfs uit de ketel damp dus 100 graden
    mijn idee is dat de pomp zijn warmte niet kwijt kan in de cv
    wat is er aan de hand ik heb zelfs als de pomp verwisseld
    en nog kookvorming ,

    mijn vraag is hoe krijg ik die kookvorming en kom ei er van af
    en de volgende vraag ,wanneer moet de pomp draaien ,

    Gesteld op 9-5-2016 om 20:21 in forum Intergas HR 22 Kombi Kompakt Misbruik melden
    • Als ik het zo lees kan de warmte echt niet weg. Staan alle radiatoren wel open? Of pomp doet het niet of wordt niet ingeschakeld? De pomp kan je horen door met een lange schroevendraaier tegen de pomp te luisteren of die wel loopt. Ik dacht dat de pomp eerst moet gaan lopen alvorens de ketel mag gaan stoken en...de pomp moet nog enige tijd door blijven lopen als de ketel stopt met verwarmen om de restwarmte weg te krijgen. Bij ww is het dan logisch dat het wel goed werkt omdat de waterstroom direct naar de kraan gaat en dus afvoer heeft.
      Succes!
      Kan dan zomaar de besturing zijn die niet goed meer werkt.Er is een test stand in te stellen dat de pomp continu gaat lopen. Wat gebeurd er dan? Geantwoord op 9-5-2016 om 22:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Thermostaat even wisselen met de oude ketel. Als dat geen resultaat geeft, de elektronische regelunit ook omruilen. Geantwoord op 10-5-2016 om 09:27

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Stromingsschakelaar blijft misschien "hangen".Zit links van de pomp..Controleren door stekkertje eraf te halen en een universeelmeter op stand ohm te zetten en schakelaar doormeten, wel eerst cv ketel uitzetten!Als weerstand 0 ohm aangeeft staat de stromingsschakelaar op tapwatervraag.D.w.z.er is warmwatervraag.Eigenlijk moet deze oneindig ohm aangeven , dus schakelcontact moet open staan! Zoniet blijft stromingsschakelaar dus "hangen"op gesloten contact en is dus defect.Stromingsschakelaar moet dus vervangen worden. Geantwoord op 7-10-2017 om 16:17

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info