• Dag,
  Mijn partner ligt in het ziekenhuis. Hoe vul ik de vaatwasser met vaatwasmiddel (poeder)?Doe ik dat in jet linker of het rechtervakje onder het klepje? Van Boven aan bezien.
  En het glansspoelmiddel: kan ik dat gewoon gieten in het andere vakje?
  En hoe weet ik welke hoeveelheid ? Svp begrijp de gebruiksaanwijzing niet helemaal.

  Gesteld op 28-2-2019 om 07:57 in forum Ikea SKINANDE Misbruik melden
  • Goede morgen , gewoon in het linker vakje , en als dat niet lukt in de rechter, glans middel vullen tot het overloopt, er kan echt niets mis gaan, doe er wat luchtiger over hij gaat heus niet kapot, als wij ,, huisvrouwen,, proberen ook van alles.
   Sterkte met uw vrouw, dat is het belangrijkste. Geantwoord op 28-2-2019 om 08:03

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info